tirsdag den 22. februar 2011

Kostumer - Mirai Nagasu

Jeg beklager manglen af min kostumerapportager. Jeg vil prøve at indhente det i den kommende tid. Denne uge omhandler Mirai Nagasu, som lige har vundet bronze ved 4CC. Nagasu er en pæn pige, så det meste ville se godt ud på hende, men det forhindrer hende ikke i at have nogle gode kostumer (for det meste).

Det korte program
Musik: "Un Sospiro" af Franz Liszt, "Witches of Eastwick" (soundtrack) af John Williams

Nagasus korte program er ikke baseret på handlingen i filmen "The Witches of Eastwick", men det handler om et pige, som plukker bladene af en blomst a la  "han elsker mig, han elsker mig ikke", og desværre viser det sig, at han IKKE elsker hende. Derfor har den lilla "stropløse" kjole en stor rød blomst foran. Skørtet er asymmetrisk og lagdelt, der er pyntesten hist og her på blomsten samt på det hudfarvede stof, som holder kjolen oppe. Farven er smuk, for jeg elsker lilla, og så er kjolens snit super til Nagasus figur.

Min bedømmelse: 8.00/10.00

Det lange program
Musik: "Memoirs of a Geisha" (soundtrack) af John Williams
Cup of China 2010

Nagasu er jo af japansk afstamning, så det var bare et spørgsmål om tid, før hun ville skøjte til musikken fra filmen "Mit Liv som Geisha" (VM er også i Japan, men det skal hun desværre ikke med til). Kjolen passer godt til temaet med de flagrende ærmer, obi-bæltet og kirsebærtræsblomsterne. Kjolen er okay, men sort og lyserød er ikke min favorit farvekombination, og så minder den mig en smule om en natkjole. Nagasu måtte skifte til et nyt kostume ved næste konkurrence, da syningen ved ærmet var revet op.

Min bedømmelse: 6.00/10.00

Trophée Eric Bompard 2010

Nagasu havde ikke så lang tid til at få fat i en ny kjole, så jeg har hørt, at hun lånte eller brugte en gammel kjole. Dette forklarer hvorfor den så en smule stram ud på hende. Denne her "stropløse" kjole er lidt mere simpel, men kirsebærstræsblomsterne går igen. Den hvide farve er ikke den bedste på Nagasu, da den i kombination med det lyserøde får hende til at se ret barnlig ud. Og så var pasformen heller ikke super, men det var jo forståeligt.

Min bedømmelse: 4.50/10.00

U.S. Nationals og 4CC 2011

Jeg mener, at hun ramte den rette balance mellem geisha og kunstskøjteløb ved de to seneste konkurrencer. Den blå halterneck-kjole med kirstebærtræsblomster, midnatsblå velourkrave og gradueret skørt har det rette mix af modenhed og det legesyge, som Nagasu er indbegrebet af. Jeg kan godt lide, hvordan blomsterne på ryggen vokser ind i det hudfarvede stof. Desuden er kjolens snit super flatterende på hende.

Min bedømmelse: 7.50/10.00

Galafremvisning
Musik: "Fireflies" af Owl City
Trophée Eric Bompard 2010

Ved sin galafremvisnig bar Nagasu en sort halterneck-kjole med nøglehulsudskæring. Lidt sjov er tilføjet af glimtende sten og et gult og blåt underskørt. Ikke nyskabende, men meget pænt.

Min bedømmelse: 7.00/10.00

4CC 2011

Ved Four Continents bar hun en mørkeblå kjole med masser af påsatte sten. Stropperne var lyseblå og lavede et kryds på ryggen. Igen, ikke den mest originale kjole, men det simple snit lader de smukke piruetter tale for sig selv.

Min bedømmelse: 7.50/10.00