lørdag den 18. august 2012

Marley og Brubaker ender partnerskab

Marley og Brubaker ved Four Continents 2012, hvor de tog bronze. (Foto: Reuters Pictures)

Man burde være blevet vant til det i amerikansk parløb, men alligevel vil det seneste split overraske de fleste: 17-årige Mary Beth Marley og 26-årige Rockne Brubaker annoncerede i tirsdags, at de ender deres to år lange partnerskab. Splittet kommer som lidt af et chok, da parret for kun et par uger siden debuterede deres nye programmer ved sommerkonkurrencen L.A. Open.

Marley og Brubaker fandt sammen i 2010, og de har siden vundet sølv ved U.S. Nationals og bronze ved Four Continents i 2012. Derefter blev det til en 10. plads ved parrets eneste VM optræden. Denne sæson stod de til at deltage i Grand Prix'erne, Skate Canada og NHK Trophy.

Marley har helt valgt at trække sig fra konkurrencer i kunstskøjteløb (både singles og parløb), og dermed må Brubaker igen se sig om efter en ny partner. Hans mål er stadig deltagelse i Vinter OL 2014. Deadlinen for at tilmelde sig til kvalifikation til U.S. Nationals er allerede den 1. september, så han har travlt, hvis han skal undgå at misse den kommende sæson.

Der er ikke givet en grund til Marley's exit fra sporten.

Kilde: U.S. Figure Skating