tirsdag den 26. oktober 2010

Dube og Davison ude af Skate Canada pga. skade

Jessica Dube og Bryce Davison har vundet medaljer ved de tre forrige Skate Canada'er, men de må altså opgive denne bedrift i år. (Foto: Getty Images)

Og atter flere skader. Denne gang er det canadiske Jessica Dube og Bryce Davison, der må trække sig fra en konkurrence på grund af skade. Davison skadede nemlig sit knæ under træning forrige onsdag, og parret har derfor valgt at trække sig fra den næste Grand Prix, der afholdes i hjemlandet, nemlig Skate Canada. Det er endnu uvist, om parret bliver bliver i stand til at konkurrere ved Rostelecom Cup i Rusland.

Deres landsmænd Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch erstatter dem ved Skate Canada, der nu virker som en ret svag parkonkurrence. Det er nu også en skam for det canadiske publikum, at tre af de regerende nationale mestre ikke vil deltage (kun Patrick Chan vil stadig deltage).

(kilde: theglobeandmail.com)

Volosozhar/Trankovs konkurrencedebut

Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov debuterede deres to færdige programmer ved en national konkurrence i Perm den 19.-23 oktober. Deres elementer er solide, så nu gælder det bare om at finpudse programmet og få lidt mere fart over isen.

Kort program "Carmina Burana":


Langt program "Romeo & Juliet":