tirsdag den 5. januar 2010

Cohen agter at deltage ved de nationale mesterskaber



Sasha Cohen bekræfter ifølge denne og denne artikel, at hun stadig agter at deltage ved de nationale mesterskaber, der finder sted i Spokane, Washington (damernes konkurrence begynder den 21. januar). Hendes comeback har indtil videre været meget tvivlsomt, da hun trak sig ud af begge sine Grand Prix'er, og også her havde hun sagt forud, at hendes deltagelse ville være så godt som sikker.

Ud fra artiklen forstår jeg, at hun planlægger en 3lutz-2tåloop, en tripel flip og en dobbelt axel i sit korte program. I det lange program planlægger hun i alt 6 tripelspring, deriblandt en 3flip-2tåloop og en 3salchow-2tåloop-2tåloop kombination. Det lyder meget ambitiøst, og lander hun alle springene burde en top 2 placering ikke være svær at opnå.

Men som sagt, intet er sikkert før vi ser Cohen på isen...

Sequins galore


Julia Sebestyen LP og Miki Ando LP.

I kunstskøjteløb har pailletter og alt der glimter altid været populært, men eftersom pailletter er blevet hverdagskost hos os 'almindelige' mennesker (se artiklen og slideshowet på modesiden style.com), har kunstskøjteløbere været nødt til at skrue op for op volumen. Enhver kunstskøjteløber med respekt for sig selv har mindst ét outfit med overstrået med pailletter, ja selv mændene er med på trenden. Og hvad overrasker mig mest: de fleste kostumer er ikke overlæssede/forfærdelige/tacky. Her er nogle af mine yndlingskostumer denne sæson:


Susanne Pöykiö LP og Yukari Nakano SP.


Tomas Verner LP og Yuna Kim SP.


Mirai Nagasu LP og Dan Zhang og Hao Zhang SP.