onsdag den 30. juli 2014

Musik update: Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov

Volosozhar og Trankov fejrer deres sejr ved Vinter OL 2014 (foto: Getty).

Russiske Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov dominerede parløbernes felt forrige sæson med bl.a. en EM-sejr og to guldmedaljer ved Vinter OL 2014 i Sochi. Lidt overraskende har det ikke slukket deres tørst, da de annoncerede at de indtil videre bliver.

Duoens korte program vil have et indisk tema, men mere er ikke afsløret om dette. Deres lange program har formentligt et mere dystert tema, da de vil skøjte til musik fra filmene Dracula og Van Helsing. Begge programmer er igen koreograferet af Nikolai Morozov.

Parret skal deltage i Grand Prix'erne Skate America og Cup of China.

Kilde: team-russia2014.ru (russisk)

Musik update: Max Aaron

Aaron udfører sit korte program ved VM 2014, hvor det blev en 8. plads (foto: Getty).

Amerikanske Max Aaron måtte nøjes med bronze ved de nationale mesterskaber, og derfor glippede han skuffende lige en plads til Vinter OL 2014. Han har dog ikke mistet modet, og målet er nu Pyeongchang i 2018.

Det nye korte program er til musik fra filmen Footloose med vokal. Det lange program er til Gladiator, og her vil der blive gjort brug af dialog fra filmen. Koreografi er af henholdsvis Mark Pillay og Pasquale Camerlengo.

Aaron vil fortsat udføre en quad i det korte og to quads (salchow) i det lange program, men der vil muligvis blive opgraderet - han er bl.a. tæt på at lande quad loop.

Han vil debutere sine programmer denne uge ved Colorado Championships, og senere vil det blive til Grand Prix'erne Skate Canada og Rostelecom Cup.

Kilde: icenetwork