onsdag den 26. maj 2010

Evan Lysacek ender på andenplads i 'Dancing with the Stars'


Fra venstre til højre: Nicole Scherzinger/Derek Hough, Evan Lysacek/Anna Trebunskaya og Erin Andrews/Maksim Chmerkovskiy.

Det sidste afsnit af den 10. sæson af "Dancing with the Stars" (den amerikanske version af Vild med Dans) er lige rullet over skærmen i USA, og som nogle måske ved, så deltog den nykronede OL-guldmedaljevinder Evan Lysacek.

I finalen skulle Lysacek leve op til nogle høje forventninger, da alle tidligere olympisk mestre, som nåede DWTS-finalen, har vundet showet. Disse tæller Apolo Anton Ohno, Kristi Yamaguchi og Shawn Johnson. Lysacek gjorde en god indsats og nåede finalen, men tabte i sidste ende til startfavoritten, Pussycat Dolls sangerinden Nicole Scherzinger.

Alt har dog ikke været forgæves, da de nylærte dansetrin sikkert vil komme Lysacek til gode, hvis han vælger at fortsætte i amatørskøjteløb (og ja, så anslås det at han har tjent 350.000 dollars for sin deltagen).

Her er Lysaceks sidste dans i showet, nemlig quiksteppen. Du kan finde mere på YouTube.

Kunstskøjteløb og tennis


Venus Williams' usædvanlige outfit ved French Open indtil videre ikke skadet hendes spil. Hun er videre til 3. runde. (Foto: Reuters Pictures)

Uden for kunstskøjteløbssæsonen er min yndlingssport nok tennis, så lige nu bruger jeg meget af min tid på at se lidt French Open på Eurosport. De to sportsgrene er meget, meget forskellige på flere punkter, men på nogle punkter er de ens: atleterne har nogle gange noget mærkværdigt tøj på.

Tag for eksempel Venus Williams... Hendes røde og sorte blondekjole har vakt en del opsigt, nok mest på grund af de hudfarvede shorts, som kunne ses når hun skulle smashe tennisbolden. En illusion af nøgenhed, uh ha da da!

I kunstskøjteløb er brugen af blonder og hudfarvet stof ikke ukendt, men ikke desto mindre bliver det diskuteret om disse materialer er passende til en sportsøvers outfit.


Mao Asada og Tugba Karademir har også valgt at inkorporere blonder og hudfarvet stof i deres kostumer. (Foto: Reuters Pictures)

Tjah, jeg har vist allerede givet udtryk for, hvad jeg mener om Asadas kostume(r)...