fredag den 23. november 2018

Internationaux de France 2018 forudsigelser - Parløb

James/Cipres udfører deres lange ved Skate Canada 2018.

Parløbernes konkurrence ved Internationaux de France 2018 er på papiret ikke så tæt, men til gengæld får hjemmepublikum chance for at se deres egne blæse konkurrencen omkuld.

De regerende VM-bronzevindere Vanessa James og Morgan Cipres er selvfølgelig favoritter til guldet grundet deres flotte elementer og karismatiske præsentation. Franskmændene har vundet to konkurrencer denne sæson, senest guld ved Skate Canada med to stærke løb som scorede højt.

Russiske Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii har taget to CS-medaljer denne sæson, og ved deres GP-debut ved Skate Canada blev det til en solid 4. plads med gode scores - i dette felt vil lignende løb uden tvivl skaffe dem sølv. Duoen styrke er uden tvivl deres svære tekniske elementer.

Nordkoreanske Tae Ok Ryom og Ju Sik Kim udviste potentiale forrige sæson, da de tog en fin 13. plads ved OL. Parret havde dog ujævne løb ved GP Helsinki, hvor det blev en 5. plads. De er i stand til at udføre pæne parelementer, men de mangler ofte lidt power over isen.

De andre bronzekandidater er Tarah Kayne og Danny O´Shea, som gør comeback fra skade. Det blev kun en 5. plads ved NHK Trophy, men det var trods alt en lille forbedring fra deres 7. plads ved Finlandia Trophy. Som altid er spørgsmålstegnet deres side-om-side spring, som de ofte har problemer med.

Mine forudsigelser
1. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
2. Aleksandra Boikova / Dmitrii Kozlovskii RUS
3. Tae Ok Ryom / Ju Sik Kim PRK
4. Tarah Kayne / Danny O'Shea USA
5. Minerva Fabienna Hase / Nolan Seegert GER
6. Audrey Lu / Misha Mitrofanov USA
7. Camille Ruest / Andew Wolfe CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: