onsdag den 7. december 2016

JGPF 2016 forudsigelser - Parløb

Duskova/Bidar, Mishina/Mirzoev og Ustimkina/Volodin er blandt favoritter i parløb.

De regerende mestre Ekaterina Borisova og Dmitry Sopot er ude med skade, men selv de ville have haft svært at tage medalje hos parløberne ved Junior Grand Prix Final 2016, hvor den høje sværhed har betydet svingende løb fra deltagerne hidtil denne sæson.

Favoritter er dog uden tvivl de regerende Junior VM-sølvvindere Anastasia Mishina og Vladimir Mirzoev, der som de eneste i feltet har vundet begge deres JGP'er. Årsagen til dette er uden tvivl deres stabilitet på deres svære elementer, som inkluderer to forskellige side-om-side triple spring og to forskellige triple kast.

De regerende Juniorverdensmestre Anna Duskova og Martin Bidar tog sølv her forrige år, men denne sæson har tjekkerne virket en smule mere ustabile på de tekniske elementer. Ikke desto mindre har deres modne præsentation og høje sværhed medført guld og sølv ved denne sæsons JGP'er.

Alina Ustimkina og Nikita Volodin har taget sølv og bronze ved deres JGP'er, men de har også til tider haft svært ved at udføre deres elementer uden fejl. Trods dette har de opgraderet deres layout, og selvom de var langtvæk fra succesfulde, kunne de tage guld ved Tallinn Trophy. Med rene løb udgør de uden tvivl en medaljetrussel.

Landsmænd Amina Atakhanova og Ilia Spiridonov er de regerende bronzevindere, og denne sæson er det blevet til sølv og en 4. plads ved JGP'erne. Russernes styrke er parelementer, mens hun stadig kan kæmpe med at lande deres opgraderede side-om-side spring.

Det fjerde russiske par Ekaterina Boikova og Dmitrii Kozlovskii har også sølv og en 4. plads fra JGP'erne. Duoen har de fornødne side-om-side triple spring og triple kast, men de mangler lidt polish i forhold de andre par.

Den australske duo Ekaterina Alexandrovskaya og Harley Windsor tog kun en 8. plads i deres første JGP, men de overraskede alle ved at gribe chancen og tage guldet ved deres anden JGP. Parret har solide elementer, men i et så dybt felt som her bliver det svært for dem at udgøre en medaljetrussel.

Mine forudsigelser
1. Anastasia Mishina / Vladimir Mirzoev RUS
2. Anna Duskova / Martin Bidar CZE
3. Alina Ustimkina / Nikita Volodin RUS
4. Amina Atakhanova / Ilia Spiridonov RUS
5. Ekaterina Boikova / Dmitrii Kozlovskii RUS
6. Ekaterina Alexandrovskaya / Harley Windsor AUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: