onsdag den 7. december 2016

JGPF 2016 forudsigelser - Isdans

Parsons/Parsons, Loboda/Drozd og McNamara/Carpenter er favoritterne i isdans.

Vi har de tre regerende medaljevindere tilbage til Junior Grand Prix Final 2016 hos isdanserne! Alle tre par har vundet to JGP'er denne sæson med tætte scores, så én overvældende favorit er svær af vælge.

Russiske Alla Loboda og Pavel Drozd vandt JGP'erne i Rusland og Estland. De regerende JGPF-sølvvindere har ikke fået så meget opmærksomhed, som de andre juniorpar, men de har gang på gang bevist sig som værende et stabilt par på de tekniske elementer. Trods deres status som første-seedet er Loboda/Drozd ikke de eneste guldfavoritter, da de ved deres seneste head-up ved Junior VM måtte nøjes med bronze.

Det anden-seedede par er amerikanske Rachel Parsons og Michael Parsons, som vandt JGP'erne i Japan og Tyskland. De regerende JGPF-bronzevindere har opnået en mere finpudset tilstedeværelse på isen, og det har afspejlet sig i deres scores. Som regerende Junior VM-sølvvindere er parret nok spået til endnu en andenplads, men med flere forbedringer kan de uden tvivl snuppe sejren.

Træningsmakkerne Lorraine McNamara og Quinn Carpenter var ubesejrede forrige sæson med bl.a. guld ved JGPF og Junior VM, og efter JGP-sejre i Tjekkiet og Slovenien har de mulighed for at fortsætte dette streak. Småfejl og en lidt lunken modtagelse på deres danse har holdt deres scores nede, men duoen har nu haft over to måneder til at forbedre sig.

På hjemmebane har vi Angelique Abachkina og Louis Thauron, som tog guld og bronze ved JGP'erne. Parret har en smuk tilstedeværelse på isen, men de mangler stadig lidt stabilitet på de tekniske elementer. Duoen vandt deres JGP-guld i Frankrig, så måske hjemmebanefordel kan skubbe dem blandt toppen af den nedre halvdel.

Træningsmakkerne Christina Carreira og Anthony Ponomarenko gør også deres JGPF-debut, efter de tog to sølvmedaljer ved JGP'erne. Amerikanerne er lovende, men de mangler måske lidt power til at udgøre en medaljetrussel endnu.

YOG-guldvinderne Anastasia Shpilevaya og Grigory gør også deres JGPF-debut efter to JGP-sølvmedaljer. Det elegante russiske par har også mange lovende elementer i deres løb, og med solide løb kan de også endte i toppen af 4.-6. pladserne.

Mine forudsigelser
1. Rachel Parsons / Michael Parsons USA
2. Alla Loboda / Pavel Drozd RUS
3. Lorraine McNamara / Quinn Carpenter USA
4. Angelique Abachkina / Louis Thauron FRA
5. Christina Carreira / Anthony Ponomarenko USA
6. Anastasia Shpilevaya / Grigory Smirnov RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: