onsdag den 7. december 2016

GPF 2016 forudsigelser - Parløb

Yu/Zhang, Duhamel/Radford og Tarasova/Morozov er blandt favoritterne i parløb.

Skader har medført et mindre dybt felt end normalt hos parløberne ved Grand Prix Final 2016; Vi har ét par klare favoritter, men de to andre medaljer virker måske meget mere åbne afhængig af dagens form.

Storfavoritter er selvfølgelig de to gange regerende verdensmestre Meagan Duhamel og Eric Radford, som tog sølv her forrige år. Canadierne har som de eneste i feltet vundet begge deres GP'er, og med deres høje sværhed skal der en enorm nedsmeltning til for at de ikke vinder Finalen. Målet for parret er nok mest at ramme deres tekniske elementer renere end før.

Det nye par Xiaoyu Yu og Hao Zhang har fundet rytmen utroligt hurtigt, og det har medført GP-sølv og guld. Parret har solide tekniske elementer, både spring og kast, og en afslappet elegant præsentation. Med rene fremførelser har de uden tvivl chance for en medalje.

Eks-partnerne Cheng Peng og Yang Jin er også kommet godt fra start med to GP-sølvmedaljer. Deres styrke er uden tvivl parelementerne, da hun stadig har problemer med side-om-side springene, især i det lange program.

Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov gør deres første finaleoptræden efter GP-bronze og sølv. Parret er kendt for deres eksplosive rene elementer, men de mangler stadig at finde deres rette kunstneriske udtryk. Med rene løb kan de dog uden tvivl score højt på den tekniske score.

Canadiske Julianne Seguin og Charlie Bilodeau tog en flot 4. plads her forrige år, og de begyndte denne sæson flot med en sejr ved Skate America før det blev en skuffende 5. plads ved Rostelecom Cup. Parret har den høje sværhed, men måske de skulle droppe deres side-om-side triple loops, som endnu ikke har været succesfulde.

Reserver Natalia Zabiiako og Alexander Enbert er trukket ind efter Aliona Savchenko og Bruno Massot trak sig pga. skade. Parret tog sølv og en 4. plads i deres GP'er, og scoremæssigt har de også en chance for medalje, hvis de kan løbe rene løb.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Xiaoyu Yu / Hao Zhang CHN
3. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
4. Julianne Seguin / Charlie Bilodeau CAN
5. Cheng Peng / Yang Jin CHN
6. Natalia Zabiiako / Alexander Enbert RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: