onsdag den 30. april 2014

Kostumer: Miki Ando

To gange verdensmester Miki Ando gjorde et comeback i forsøg på at nå sit tredje Vinter OL. Måske rollen som moder har haft indflydelse på hendes stil, som denne gang var mere elegant og underspillet (og måske fordi Nikolai Morozov ikke længere var hendes træner). Ikke desto mindre kom Ando i gennem en del kostumer i løbet af sæsonen ligesom forrige olympiske sæson.

Kort program

Musik: "My Way" af Frank Sinatra

Nebelhorn TrophyMiki Ando debuterede et lyrisk kort program ved Nebelhorn Trophy, og her bar hun en sandfarvet kjole med lange ærmer og åben ryg. Et roligt kostume, og farven kunne måske have vasket hende ud, men heldigvis blev det piftet op med brun ombre kant på skørtet, guldbroderi på overkrop og ryg samt guldhårspænde.

Min bedømmelse: 7.75/10.00

Ice Challenge og Golden SpinVed de to næste konkurrencer bar hun en lyseblå kjole, ligeledes med lange ærmer og åben ryg. Her blev det tilføjet spræl med mørkeblåt underskørt og matchende glimmerbånd rundt om krop, ærmer og ryg. Idéen lød god, men desværre var kontrasten mellem de to farver lidt for stærk, hvilket fik kjolen til at ligne en gave.

Min bedømmelse: 6.25/10.00

Japan ChampionshipsHendes sidste kjole mindede om de to forrige i snit med dets lange ærmer, åbne ryg med detaljer og halvgennemsigtige stof. Alligevel var looket ganske anderledes med sin mørkeblå farve, gule ombre skørt og blå fjerlignende applikationer. Dette er mange elementer, men alligevel virkede kostumet nedtonet, da farverne blendede godt sammen.

Min bedømmelse: 7.50/10.00

Fridans

Musik: Firebird af Igor Stravinsky

Nebelhorn TrophyEt "Firebird" kostume kan ses fra lang afstand, og Andos kostume var ligesådan. Ikke desto formåede hun at holde sig fra de bogstavelige fjer og løb i stedet i en rød langærmet kjole med mørkeblåt flæset skørt. Overkroppen var særdeles smuk med blå-rødligt malet abstrakt motiv, der lignede vinger fortil og muligvis en hals eller bølger bagtil.

Min bedømmelse: 9.00/10.00

Ice Challenge, Golden Spin og Japan ChampionshipsVed de andre konkurrencer bar hun en sort kjole i samme snit, men kjolen vakte stadig opsigt med sine blå og røde fjerapplikationer. Hun undgik at ligne en plukket kylling ved at koncentrere fjerene til sin venstre side, men samspillet mellem farverne var ikke så smukt som før.

Min bedømmelse: 7.00/10.00

Hvilket var din yndlingskostume fra Miki Ando sæson 2013/14?


Ingen kommentarer: