fredag den 9. december 2011

JGPF 2011 - Sinitsina/Zhiganshin vinder kort dans

Victoria Sinitsina og Ruslan Zhiganshin udfører deres korte dans til Cha Cha og Samba.

Favoritter Victoria Sinitsina og Ruslan Zhiganshin var teknisk stærke i deres korte dans, hvor de opnåede level 4 på begge deres Cha Cha Congelado sekvenser samt på twizzles og løft. Kun deres side-om-side trinsekvens uden hold blev bedømt til level 2. Parret fører nu med en margin på lidt over 4 point.

Landsmændene Anna Yanovskaia og Sergei Mozgov var også teknisk solide, omend de fik et par minusser på deres første Cha Cha sekvens. De er på en behagelig 2. plads med 56.22 point. Ukrainske Maria Nosulia og Evgen Kholoniuk runder top 3 af med 53.95 point.

Nede på en overraskende 4. plads har vi Alexandra Stepanova og Ivan Bukin. Han faldt på det første sæt twizzles, og parret fik derfor nul point for elementet. Alexandra Aldridge og Daniel Eaton er på en  tæt 5. plads. Parret fik okay levels på deres elementer, men de havde et par usikre trin i begge Cha Cha sekvenser.

Anastasia Galyeta og Alexein Shumski indtager en 6. plads. Parret fik et par lave levels og var generelt lidt uskarpe på de fleste elementer.

Stilling efter kort dans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Victoria SINITSINA / Ruslan ZHIGANSHIN

RUS
60.471
2Anna YANOVSKAIA / Sergei MOZGOV

RUS
56.222
3Maria NOSULIA / Evgen KHOLONIUK

UKR
53.953
4Alexandra STEPANOVA / Ivan BUKIN

RUS
52.484
5Alexandra ALDRIDGE / Daniel EATON

USA
51.595
6Anastasia GALYETA / Alexei SHUMSKI

UKR
50.136

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: