fredag den 9. december 2011

JGPF 2011 - Farris tager føring efter kort program

Joshua Farris udfører sit korte program til "Clair de Lune".

Dag 1 af Finalen sluttede med junior herrernes korte programmer.

Joshua Farris fik leveret et rent program med en triple axel og triple lutz, men den planlagt triple-triple kombination blev kun til en triple flip-double tåloop. Alligevel opnåede han dagen højeste score med 72.99 point, hvilket giver ham en føring på lidt over 4 point.

Landsmanden Jason Brown fik også udført et rent program. Han var mere konservativ med en double axel, men en sikker triple flip-triple tåloop, solo triple lutz samt stærke level 4 piruetter hjalp på scoren. Han er nu på en 2. plads med et nyt personligt bedste på 68.77 point.

Favorit Han Yan er nede på en 3. plads efter at have singlet sin planlagte triple axel. Han fik dog landet både sin triple flip-triple tåloop og triple lutz. Yan er en del point efter 1. pladsen, så han får brug for at levere et stærkt langt program for at tage guld.

Maxim Kovtun fik landet en triple axel og triple lutz, men kombinationen bliver ved med at drille, da det kun blev til en double tåloop-triple tåloop. Ryuju Hino fik udført en triple axel og triple loop-triple tåloop kombination, men havde step-out på sin triple lutz. De to herrer er på en henholdsvis 4.- og 5. plads.

På en 6. plads ligger Keiji Tanaka, der havde et par tekniske problemer i sit program: han havde hånd på og step-out på triple axelen, hånd på triple (f)lutz samt en usikker sidde springpiruette.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Joshua FARRIS

USA
72.991
2Jason BROWN

USA
68.772
3Han YAN

CHN
64.233
4Maxim KOVTUN

RUS
63.684
5Ryuju HINO

JPN
60.125
6Keiji TANAKA

JPN
58.156

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: