tirsdag den 26. januar 2016

Kayne/O'Shea overrasker med parløbstitel ved US Nationals

Kayne/O'Shea udfører deres lange program ved de amerikanske mesterskaber (foto: Star Tribune).

Some så ofte var de amerikanske parløbere uforudsigelige, da favoritterne bukkede under ved de amerikanske mesterskaber 2016, mens de undertippede leverede.

De regerende bronzevindere Tarah Kayne og Daniel O'Shea havde deres livs bedste konkurrence. Parret vandt det korte program med en ren fremførelse med highlights som side-om-side triple salchow og kast triple lutz, og duoen fulgte op med et fejlfrit langt program med bl.a. side-om-side triple salchow og double axel-double axel samt kast triple salchow og triple lutz. Parret kunne dermed sikkert snuppe guldet.

Regerende mestre og forhåndsfavoritter Alexa Scimeca Chris Knierim lod måske presset nå dem, da han faldt på side-om-side triple salchows i det korte program (resten var dog rent). I det lange program udførte de quad twist og side-om-side triple salchow, men han faldt på triple tåloop, og begge kast havde lidt usikre landinger. For fjerde år i træk tager de medalje, men denne gang må de gå ned til sølv.

Marissa Castelli og Mervin Tran havde også problemer med spring og kast. I det korte program doublede hun salchowen, men de fik udført resten uden fejl. I det lange program fik de så landet triple salchow, men han faldt på triple tåloop, og hun faldt på kast triple salchow. Bronze er deres første nationale medalje.

I tro amerikanske facon havde nærmest alle par undtagen guldvinderne problemer med side-om-side spring. Madeline Aaron og Max Settlage kiksede alle side-om-side springene, og de havde også problemer med kastene i det lange program. Samlet gjorde de dog nok til en 4. plads (pewter) for andet år i træk.

Samlet resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: