mandag den 10. december 2018

James/Cipres vinde parløbstitel ved GPF 2018

James/Cipres udfører et løft i deres friløb ved GPF 2018 i Vancouver.

Det blev en tæt konkurrence hos parløberne ved Grand Prix Final 2018, og i sidste ende var podiet ikke adskilt er særlig mange point.

Favoritterne Vanessa James og Morgan Cipres havde ikke den bedste start, da hun underroterede på side-om-side triple tåloop og havde hånd på kast triple flip i det korte program. Franskmændene kom dog stærkt igen i friløbet med en fejlfri fremførelse, og med en sæsons bedste FS score kunne parret rykke op til guld.

Kinesiske Cheng Peng og Yang Jin var de overraskende førere efter det korte program, som de skøjtede uden fejl. Duoen fortsatte det flotte løb ind i det lange program, hvor de også løb fejlfrit, omend lavere sværhed på side-om-side springene betød, at de samlet måtte tage sølv.

VM-sølvvinderne Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov var ligesom franskmændene også nogle favoritter med problemer i det korte program, da hun faldt på solo triple tåloop(<) - resten af elementerne var dog flotte. Deres friløb var bedre, omend der var fejl som en usikker springkombination og snublen ud af kast triple flip. Russerne kunne tage bronze.

Landsmænd Natalia Zabiiako og Alexander Enbert leverede et fint kort program med undtagelse af side-om-side piruetter, som var særdeles usynkrone. De havde en tæt 2. plads, og deres friløb gik fint indtil de kiksede indgangen til deres axel lassoløft - som så fik nul point. Den dyre fejl trak dem ned på en 4. plads.

Italienske Nicole Della Monica og Matteo Guarise havde ikke deres bedste konkurrence, da de havde problemer med adskillige spring og kast. Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin havde et skuffende kort program med to dyre fejl, men deres friløb var til gengæld stærkt. De to par endte på en 5. og 6. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Vanessa JAMES / Morgan CIPRES
FRA
219.8841
2Cheng PENG / Yang JIN
CHN
216.9012
3Evgenia TARASOVA / Vladimir MOROZOV
RUS
214.2033
4Natalia ZABIIAKO / Alexander ENBERT
RUS
201.0724
5Nicole DELLA MONICA / Matteo GUARISE
ITA
187.6356
6Daria PAVLIUCHENKO / Denis KHODYKIN
RUS
186.8165

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: