mandag den 10. december 2018

Mishina/Galliamov vinder parløbernes titel ved JGPF 2018

Mishina/Galliamov udfører en baglæns indvendig dødsspiral i deres friløb.

Vi havde en utrolig tæt konkurrence hos parløberne ved Junior Grand Prix Final 2018, og ikke mange point endte med at adskille podiet.

Junior VM-bronzevinderne Anastasia Mishina og Aleksandr Galliamov havde en lidt usikker landing på side-om-side double axel i det korte program, og de placerede derfor nr. 3 i segmentet. Parret kom dog igen med et rent friløb, hvor de landede tre solo triple spring og to triple kast. Det teknisk stærke program trak dem op på guldet.

Junior VM-sølvvinderne Polina Kostiukovich og Dmitrii Ialin vandt det korte program med en ren fremførelse. Deres lange program var også fint med høj sværhed, men lidt lavere levels og en smule usikker springkombination gjorde akkurat forskellen; de faldt til en tæt sølvmedalje, kun 1.10 point fra guldet.

De regerende JGPF-sølvvindere Apollinariia Panfilova og Dmitry Rylov tog en foreløbig tæt 2. plads efter et fint kort program. Duoen leverede også et godt friløb, men en usikker kombination og lavere sværhed (ingen side-om-side triple spring) betød, at de samlet faldt til bronze.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Anastasia MISHINA / Aleksandr GALLIAMOV
RUS
190.6331
2Polina KOSTIUKOVICH / Dmitrii IALIN
RUS
189.5312
3Apollinariia PANFILOVA / Dmitry RYLOV
RUS
186.5923
4Kseniia AKHANTEVA / Valerii KOLESOV
RUS
172.5144
5Anastasia POLUIANOVA / Dmitry SOPOT
RUS
158.3355
WDSarah FENG / TJ NYMAN
USA
 6

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: