tirsdag den 15. november 2016

Cup of China 2016 forudsigelser - Isdans

Weaver/Poje, Stepanova/Bukin og Shibutani/Shibutani er blandt favoritterne i isdans.

Ligesom i de andre Grand Prix'er har vi i isdans ved Cup of China 2016 et favoritpar, og en håndfuld andre par som håber på at bevise sig og rykke op i placeringerne.

Favoritterne er selvfølgelig de regerende VM-sølvvindere Maia Shibutani og Alex Shibutani, som begyndte sæsonen med en overbevisende sejr ved Skate America. Duoen er stabile i både præsentation og teknik, og selvom de ikke har hjemmebanefordel her, så vil enhver form for medalje sikre dem en finaleplads.

Kaitlyn Weaver og Andrew Poje startede deres sæson med bronze ved Rostelecom Cup, og nu ligger presset på dem om at vinde guld, hvis de vil til Finalen og forsvare deres titel. Canadierne har før slået Shibutani'er i Grand Prix'erne, men deres status er måske dalet en smule. Nøglen bliver, at levere en forbedret og mere poleret kort dans.

Russiske Victoria Sinitsina og Nikita Katsalapov tog en 9. plads forrige VM, men de gør en sen sæsondebut pga. skade, og deres nuværende form er derfor ret ukendt. Duoen er stand til at levere elegante løb med masser af fart, men de kan til tider være ustabile på de tekniske elementer.

Lidt modsat er landsmændene Alexandra Stepanova og Ivan Bukin mere stabile på elementerne, men kan godt være lidt langsomme over isen. De havde en lovende sæsonstart med en sejr ved Finlandia Trophy, men i et dybere felt ved Skate Canada måtte de nøjes med en 5. plads. I dette felt bliver bronze nok mellem et af de to russiske par.

Mine forudsigelser
1. Maia Shibutani / Alex Shibutani USA
2. Kaitlyn Weaver / Andrew Poje CAN
3. Victoria Sinitsina / Nikita Katsalapov RUS
4. Alexandra Stepanova / Ivan Bukin RUS
5. Anastasia Cannuscio / Colin McManus USA
6. Natalia Kaliszek / Maksym Spodyriev POL
7. Alexandra Paul / Mitchell Islam CAN
8. Shiyue Wang / Xinyu Liu CHN
9. Hong Chen / Yan Zhao CHN
10. Linshu Song / Zhuoming Sun CHN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: