torsdag den 11. december 2014

Teknisk sublime Duhamel/Radford vinder kort program ved GPF 2014

Duhamel/Radford udfører kast triple flip i det korte program (foto: Getty).

Seniorkonkurrencen ved Grand Prix Final 2014/15 begyndte med parløbernes korte programmer, hvor vi fik nogle gode fremførelser fra toppen.

Teknikken var i orden hos Meagan Duhamel og Eric Radford, som leverede et rent program med triple twist, side-om-side triple lutzer og kast triple flip. Høje levels og programkomponenter betød en sæsons bedste score på 74.50 point, hvilket giver dem føringen.

Forskellen kom på springene, da Ksenia Stolbova og Fedor Klimov også leverede et rent program med de samme elementer undtagen side-om-side springene, som her var triple tåloops. Russerne er stadig i guldrækkevidde med et sæsons bedste på 72.33 point og en tilhøende 2. plads.

Wenjing Sui og Cong Han havde én fejl, da hun havde hånd på side-om-side triple tåloop, men både kast triple flip og triple twist var af høj kvalitet. De opnåede desuden level 4 på alle elementer. De er på en solid 3. plads med 66.66 point.

Landsmænd Xiaoyu Yu og Yang Jin leverede et rent program med side-om-side triple tåloop, triple twist og kast triple loop, men de fik lidt lavere levels. De opnåede stadig et nyt personligt bedste på 62.71 point, hvilket giver dem en 4. plads.

Det var en dårlig start for Cheng Peng og Hao Zhang, da hun havde et hårdt fald på side-om-side triple tåloops. De kom dog godt igen og landede både triple twist og kast triple loop i fin kvalitet. De er på en tæt 5. plads.

Dagens skuffelse kom fra Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov. Hun faldt på både triple tåloop og kast triple loop, og dødsspiralen var lidt usikker. De er på en fjern 6. plads.

Stilling efter kort program
Pl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
74.501
2Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
72.332
3Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
66.663
4Xiaoyu YU / Yang JIN

CHN
62.714
5Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
62.465
6Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
55.976

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: