onsdag den 10. december 2014

JGPF 2014 forudsigelser - Parløb

Seguin/Bilodeau, Vigalova/Zakroev og Fedorova/Miroshkin er medaljefavoritterne.

Parløbernes felt ved Junior Grand Prix Finalen 2014 er en god blanding af nye par og gamle kendinge.

Favoritter er canadiske Julianne Seguin og Charlie Bilodeau. Parret vandt begge deres JGP'er med høje scores og gode marginer takket været deres fine præsentation og tekniske sværhedsgrad i både solo- og parelementer. Med solide fremførelser burde de kunne tage guld.

De regerende JGPF-sølvvindere Maria Vigalova og Egor Zakroev har også vundet begge deres JGP'er denne sæson. Russerne er især stærke i parelementerne, som er eksplosive, men deres lavere sværhedsgrad i side-om-side spring (ingen tripler) gør det svært dem at true til guld.

Landsmænd Lina Fedorova og Maxim Miroshkin er de regerende bronzevindere, og de må også anses for sølvkandidater. Parret har taget sølv ved begge JGP'er, og ligesom Vigalova/Zakroev ligger deres styrke i parelementerne og svagheder i side-om-side spring.

De to nye russiske par Kamilla Gainetdinova og Sergei Alexeev samt Daria Beklemisheva og Maxim Bobrov har forståeligt nok ikke samme finish som ovenstående par, men de forsøger til gengæld to side-om-side triple spring deres friløb. Med fortsat forbedringer kan de måske true til en medalje, hvis nogle af ovenstående laver dyre fejl.

Amerikanske Chelsea Liu og Brian Johnson er overraskende de eneste amerikanske juniorer til finalen. De mangler dog stadig stabilitet og sværhedsgrad til andet end en 6. plads.

Mine forudsigelser
1. Julianne Seguin / Charlie Bilodeau CAN
2. Maria Vigalova / Egor Zakroev RUS
3. Lina Fedorova / Maxim Miroshkin RUS
4. Daria Beklemisheva / Maxim Bobrov RUS 
5. Kamilla Gainetdinova / Sergei Alexeev RUS 
6. Chelsea Liu / Brian Johnson USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: