fredag den 10. januar 2014

Castelli/Shnapir tager stor føring ved U.S. Nationals 2014

Marissa Castelli og Simon Shnapir udfører deres korte program (foto: Getty)

Seniorkonkurrencen ved de amerikanske nationale mesterskaber 2014 begyndte i går med parløbernes korte programmer, og der var en par overraskelser i vente.

De regerende mestre Marissa Castelli og Simon Shnapir imponerede med et rent program med highlights som triple twist, side-om-side triple salchow og kast triple salchow. De tager nu en føring med en score på 73.13 point, hvilket giver dem en behagelig føring på 6.63 point.

De næste fire par er til gengæld ikke adskilt af mange point. Felicia Zhang og Nathan Bartholomay havde også et rent løb med bl.a. side-om-side triple tåloops og kast triple flip. De er på en 2. plads med 66.50 point.

Dagens overraskelse kom fra DeeDee Leng og Timothy LeDuc, som endte på en 9. plads forrige år. Deres rene løb indeholdte bl.a. side-om-side triple tåloops og kast triple salchow, og de er nu på en flot 3. plads med 66.40 point.

Favoritterne Caydee Denney og John Coughlin havde nogle problemer, da hun doublede tåloopen og havde hånd på kast triple flip. De er nu på en 4. plads, men parret har stadig en god chance for at hive sig op.

De regerende sølvvindere Alexa Scimeca og Chris Knierim skuffede også, da de begge faldt synkront på side-om-side triple salchow. De runder top 5 af, men en medalje er stadig i rækkevidde.

Stilling efter kort program


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: