fredag den 10. januar 2014

Gracie Gold tager behagelig føring ved U.S. Nationals 2014

Gold udfører et split spring i sit korte program til "Piano Concerto" af Edvard Grieg (foto: Getty)

Der var også en par overraskelser at se i damernes korte programmer ved de amerikanske mesterskaber. Nogle videoer er blevet uploadet her.

Den regerende sølvvinder Gracie Gold leverede et rent og teknisk stærkt program med triple lutz-triple tåloop, triple loop og double axel samt lutter level 4 elementer. Hun fører dermed med en score på 72.12 point, hvilket giver hende en fin margin på 5.37 point.

Seniordebutant Polina Edmunds imponerede også med et rent løb med bl.a. triple lutz-triple tåloop og triple flip. Hun indtager dermed en lidt overraskende 2. plads med 66.75 point.

Mirai Nagasu leverede også et rent program, her med triple tåloop-triple tåloop og triple loop. Hun sidder nu på en 3. plads med 65.44 point.

Den regerende mester og favorit Ashley Wagner er lidt overraskende nede på en 4. plads. Hun havde problemer med sin planlagte triple-triple, som kun blev til en triple flip-double tåloop med vending ud - de andre elementer var dog uden fejl. Med en score på 64.71 point kan hun dog stadig nå at rykke ind i top 3.

Ashley Cain var en anden overraskelse med sine høje 5. plads. Hun havde et nær rent program; kun hendes triple flip-triple tåloop virkede en smule ubesværet.

Top 6 rundes af med Christina Gao. Hun leverede alle sine spring rent, men snublede næsten to gange under sin trinsekvens.

Stilling efter kort program


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: