fredag den 10. januar 2014

Davis/White vinder kort dans ved U.S. Nationals 2014

Davis og White udfører deres korte dans til My Fair Lady (foto: Getty).

Isdanserne indtog isen ved de amerikanske nationale mesterskaber 2014, og i modsætning til de andre discipliner fik vi set lidt mere forudsigelighed i resultaterne.

Favoritter Meryl Davis og Charlie White satte ikke en fod forkert i deres korte dans, hvor de opnåede level 4 på alle fem elementer. Dommerne gav næsten lutter +3 i GOE og 10.00'er i programkomponenter, og parret kunne tage en sikker føring med en score på 80.69 point.

Kampen om sølv ser ud til at ikke blive så tæt alligevel. Madison Chock og Evan Bates havde en selvsikker dans, hvor de også opnåede level 4 på alle elementer. Deres score på 73.41 point giver dem en behagelig 2. plads.

Søskendeparret Maia Shibutani og Alex Shibutani havde en lidt usikker start, da han havde en ekstra vending og næsten mistede balancen på deres twizzles, som så kun blev tildelt level 3. Resten af elementerne var solide. De er nu på en 3. plads med 68.00 point.

Madison Hubbell og Zachary Donohue havde masser af attack i deres dans, men de manglede lidt skarphed på deres trin, som alle blev tildelt level 3. De er på en 4. plads med 66.69 point, hvilket stadig giver dem en lille bronzechance

De regerende nationale juniormestre Alexandra Aldridge og Daniel Eaton havde en solid kort dans, og parret runder top 5 af.

Stilling efter kort dans


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: