søndag den 11. december 2011

Sinitsina/Zhiganshina tager JGPF titel i isdans

Victoria Sinitsina og Ruslan Zhiganshin udfører deres fridans til "Phantom of the Opera".

Dag 2 af Junior Grand Prix Finalen begyndte med isdansernes fridans, og ligesom i damernes disciplin var det russerne, der endte på podiet.

Førerne Victoria Sinitsina og Ruslan Zhiganshin var igen foran resten af feltet med en dramatisk fridans, hvor de udviste god fart og præcision. De fik tildelt level 4 på alle elementer undtagen de to trinsekvenser, som blev tildelt level 3. Med dagens bedste programkomponenter vandt de fridansen med en score på 87.06 point og samlet tog de guld med en knap 11 points margin.

Anna Yanovskaia og Sergei Mozgov fik leveret en passioneret fridans til en flamenco. De fik også level 4 på alle elementer undtagen de to trinsekvenser, som kun opnåede level 2. Deres score på 80.39 point var kun dagens tredjebedste, men deres føring fra den korte dans var nok til at give dem sølv.

Alexandra Stepanova og Ivan Bukin kom godt igen fra deres skuffende korte dans. Deres fridans var fyldt med interessant koreografi og god fart, og med en score på 82.69 point kunne de rykke op til bronze.

På en samlet 4. plads endte Alexandra Aldridge og Daniel Eaton. De fik også høje levels i deres irske fridans, og deres score på 77.42 point trak dem en plads op.

De to ukrainske par skuffede desværre. Anastasia Galyeta og Alexei Shumski var sløsede i begge deres trinsekvenser, der begge kun blev tildelt level 1. Maria Nosulia og Evgen Kholoniuk havde også problemer med trinsekvenser, da hun snublede i deres cirkulære trinsekvens. Desuden faldt han på det første sæt twizzles, som blev kendt ugyldige. De to par faldt til en henholdsvis 5.- og 6. plads.

Resultat
FPl.NameNationPointsSDFD
1Victoria SINITSINA / Ruslan ZHIGANSHIN

RUS
147.5311
2Anna YANOVSKAIA / Sergei MOZGOV

RUS
136.6123
3Alexandra STEPANOVA / Ivan BUKIN

RUS
135.1742
4Alexandra ALDRIDGE / Daniel EATON

USA
129.0154
5Anastasia GALYETA / Alexei SHUMSKI

UKR
115.1765
6Maria NOSULIA / Evgen KHOLONIUK

UKR
113.7936

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: