fredag den 29. oktober 2010

Skate Canada - Iliushechkina/Maisuradze vinder parrenes korte program

Lubov Iliushechkina og Nodari Maisuradze udfører et løft i deres korte program til en moderne version af Mozarts "Figaros Bryllup". (Foto: AP Photo)

På trods af fraværet af store navne fik vi nogle overraskende gode korte programmer fra parløberne

Det russiske par Lubov Iliushechkina Nodari Maisuradze, der har det hidtil længste navn i kunstskøjteløb, udførte et super kort program der bl.a. indeholdt rene side-om-side triple tåloops, et flot kast triple loop samt triple twist. Deres score på 60.72 point giver dem en pæn førsteplads før de lange programmer i morgen.

Amerikanske Marissa Castelli og Simon Shnapir udførte ligeledes et rent kort program, hvor de udførte solide side-om-side triple salchows, triple twist og en høj kast triple salchow. Deres score på 56.34 point er et nyt personlig bedste, og de er nu på en foreløbig andenplads. Lige i hælene på dem ligger Paige Lawrence og Rudi Swiegers med 56.14 point, der ligeledes er et personlig bedste. Den eneste større fejl i deres program var på deres side-om-side triple salchows, hvor hun havde et stepout og han havde hånden på isen.

Meagan Duhamel og Eric Radford forsøgte ambitiøst side-om-side triple lutzer, men hun doublede springet. De fik dog udført en kast triple lutz. Deres score på 54.80 point er nok til en fjerdeplads. Deres landsmænd Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch havde en lidt usikker triple twist og et fald på deres kast triple loop, men deres score på 53.68 point er stadig et personlig bedste. De lange programmer burde igen blive spændende, da top 5 er adskilt af kun lidt over 7 point.

Stillingen efter det korte program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Lubov ILIUSHECHKINA / Nodari MAISURADZE

RUS
60.721
2Marissa CASTELLI / Simon SHNAPIR

USA
56.342
3Paige LAWRENCE / Rudi SWIEGERS

CAN
56.143
4Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
54.804
5Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
53.685
6Britney SIMPSON / Nathan MILLER

USA
46.396
7Huibo DONG / Yiming WU

CHN
43.537
8Stacey KEMP / David KING

GBR
43.508

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: