fredag den 29. oktober 2010

Skate Canada forudsigelser - Isdans

Britiske Sinead Kerr og John Kerr er en af guldfavoritter ved Skate Canada. (Foto: Getty Images)

Efter Tessa Virtue og Scott Moirs tilbagetrækning er guldmedaljevinderen ikke længere sikker.

Det mest rutinerede isdansepar ved konkurrence vil være Sinead Kerr og John Kerr, som vandt sølv og bronze ved deres Grand Prix'er sidste år og kvalificerede sig til Finalen, hvor de endte på en 4. plads. Sinead fik dog en skulderskade under en træning, hvilket tvang dem til at trække sig fra Finlandia Trophy i sidste øjeblik. Forhåbentlig har skulderen det bedre nu.

De andre guldfavoritter er de canadiske nationale sølvmedaljevindere Vanessa Crone og Paul Poirier, som overraskende kvalificerede sig til Grand Prix Finalen forrige sæson, hvor de dog endte på en 6. plads. De endte ligeledes på en solid 7. plads ved VM, så nu har de chancen for at cementere deres status som Canadas nr. 2 isdansepar.

Bronze er lidt mere usikker. En af udfordrerne kunne være amerikanske Madison Chock og Greg Zuerlein, som vandt Junior VM i 2009. Parret havde dog ikke særlig overbevisende senior Grand Prix debut sidste år, hvor de endte på en 8. og 6. plads. Derudover har vi russiske Kristina Gorshkova og Vitali Butikov, der lige har taget bronze ved Finlandia Trophy. Parret har dog heller aldrig vundet en Grand Prix medalje. Under ét point adskiller de to pars personlige bedste samlede scores.

Til sidst har vi Alexandra Paul og Mitchell Islam, der overraskede alle med deres sølv ved forrige Junior VM. Parret gør deres senior Grand Prix debut her.