lørdag den 23. oktober 2010

NHK Trophy - Pang/Tong vinder parløbernes korte program

Qing Pang og Jian Tong udfører et løft i deres korte program til "Nocturne in C sharp minor". (Foto: Getty Images)

Parløbernes korte programmer forløb overraskende vel, da ingen ingen par havde et fald (hvornår er det sidst sket?)

Igen var det ikke overraskende, at Qing Pang og Jian Tong (video) tog føringen efter et vidunderligt kort program. Alle deres elementer, deriblandt side-om-side triple tåloops og en stor kast triple loop, blev udført solidt. Den eneste svaghed var på deres side-om-side kombinationspiruetter, som ikke var synkrone. Deres score på 67.10 point giver dem en margin på knap 7 point før det lange program.

Vera Bazarova og Yuri Larionov (video) udførte også alle deres elementer rent, deriblandt kast triple flip, og deres tekniske score var faktisk aftenens højeste. Deres score på 60.16 point er et nyt personlig bedste og giver dem en foreløbig andenplads. Jeg tror, at Narumi Takahashi og Mervin Tran (video) overraskede alle inklusive japanerne med deres solide korte program. De udførte bl.a. nogle lidt usikre side-om-side triple salchows og kast triple tåloop. Deres score på 57.23 point er også et nyt personlig bedste og nok til en nuværende tredjeplads.

Caydee Denney og Jeremy Barrett (video) udviste stor forbedring i deres præsentation, men dommerne kunne vist ikke lidt deres version af dødsspiralen. Barrett mistede også synkroniteten på side-om-side kombinationspiruette. Parret er på en fjerdeplads med 55.03 point. Canadiske Mylene Brodeur og John Mattatal (video) fløj ind i sidste øjeblik som substitutter, men de klarede sig godt med en score på 54.28 point.

Resultat efter det korte program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Qing PANG / Jian TONG

CHN
67.101
2Vera BAZAROVA / Yuri LARIONOV

RUS
60.162
3Narumi TAKAHASHI / Mervin TRAN

JPN
57.233
4Caydee DENNEY / Jeremy BARRETT

USA
55.034
5Mylene BRODEUR / John MATTATALL

CAN
54.285
6Caitlin YANKOWSKAS / John COUGHLIN

USA
54.196
7Maylin HAUSCH / Daniel WENDE

GER
50.497
8Yue ZHANG / Lei WANG

CHN
49.728

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: