mandag den 18. januar 2010

EM forudsigelser - Parløb


De regerende medalister i parløb (v-h): Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov (sølv), Aliona Savchenko og Robina Szolkowy (guld) og Maria Mukhortova og Maxim Trankov (bronze).

Favoritterne til medaljerne er de samme medalister som sidste år, hvor de to gange regerende verdensmestre Aliona Savchenko og Robin Szolkowy er guldfavoritter. Parret har vundet EM de sidste tre år og burde tage deres fjerde titel, med mindre de oplever en større nedsmeltning lignende til den, de oplevede ved Trophée Eric Bompard. Savchenko har lige lidt af en alvorlig influenza (som man først troede var mononukleose), så parret vil formentlig ikke være i topform endnu.

De to andre favoritter er russerne. Maria Mukhortova og Maxim Trankov har haft deres hidtil bedste sæson, der inkluderede guld ved Trophée Eric Bompard og en 4. plads ved Grand Prix Finalen. Parret har overraskende nok fundet det, der ligner pålidelighed i det lange program, men ved de nationale mesterskaber gik det bagud, da de kun fik sølv. Lad os håbe på, at det ikke er et tegn på, hvad der vil ske til EM.

De regerende VM bronzemedalister Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov virkede lidt kluntede ved Grand Prix'erne, men kom stærkt igen ved de russiske mesterskaber og vandt deres tredje titel der.

Underdogs til en medalje er det ukrainske par Tatiana Volosozhar og Stanislav Morozov, der har endt på en 4. plads ved de to foregående EM. Morozov skal lande de forbidstrede side-om-side spring i håb om en medalje.

Mine forudsigelser:
Guld - Aliona Savchenko/Robin Szokowy
Sølv - Maria Mukhortova/Maxim Trankov
Bronze - Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov

Se resten af deltagerne her.

Ingen kommentarer: