mandag den 20. januar 2020

EM kunstskøjteløb 2020 forudsigelser - Parløb

Boikova/Kozlovskii, Tarasova/Morozov og Pavliuchenko/Khodykin er storfavoritter i parløb.

Der er ingen tvivl om, at de russiske par vil dominere podiet ved European Figure Skating Championships 2020 med en stor margin. Men det kan blive en tæt kamp mellem disse tre par om guldet.

Favoritter må dog være de nykronede russiske mestre Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii, som tog bronze ved sidste EM. Duoen har eksplosive og svære elementer i deres programmer, og deres præsentation har forbedret mange gange siden forrige sæson. Parret kan dog bukke under for pres; ved GPF endte de på en skuffende 4. plads efter at havde vundet begge deres GP'er.

De forsvarende EM-sølvvindere Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov havde en shaky første halvdel på sæsonen, hvor de gang på gang lavede utallige store fejl. Ikke desto mindre tog de medalje ved begge deres GP'er, og det vidner om deres flotte kvaliteter. De virker til at peake på det rette tidspunkt, da de tog sølv ved de russiske mesterskaber med to flotte løb.

Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin tog en "kun" 5. plads ved sidste EM, men i år har de imponeret med to GP-sølvmedaljer. Parret er ikke helt så finpudsede i deres præsentation som de to ovenstående par, men de har svære spring og akrobatiske løft. Deres svaghed kan være det lange program, som de endnu ikke har løbet helt rent.

Tyske Minerva Fabienne Hase og Nolan Seegert er det eneste ikke-russiske par i feltet, som har taget medalje ved denne sæsons GP'er; det blev til bronze ved Rostelecom Cup. Duoen kan have nogle dårlige løb, men denne sæson har de udvist mange forbedringer på præsentation og teknik, og de gange de løber godt, bliver de også belønnet.

På hjemmebane har vi Miriam Ziegler og Severin Kiefer, som har været ret stabile denne sæson med en 4. og 5. plads ved GP'erne. Twisten er stadig et svagt element for dem, men de er i stand til at udføre de svære spring og kast.

Hold også øje med Nicole Della Monica og Matteo Guarise, som tog en 4. plads ved sidste EM. Deres sæsonstart blev forsinket pga. skade, og som følge deraf blev deres GP-fremførelser ikke gode.

Mine forudsigelser
1. Aleksandra Boikova / Dmitrii Kozlovskii RUS
2. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
3. Daria Pavliuchenko / Denis Khodykin RUS
4. Miriam Ziegler / Severin Kiefer AUT
5. Minerva Fabienne Hase / Nolan Seegert GER
6. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
7. Annika Hocke / Robert Kunkel GER
8. Rebecca Ghilardi / Filippo Ambrosini ITA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: