onsdag den 11. december 2019

Papadakis/Cizeron tager forventet sejr ved GPF 2019

Papadakis/Cizeron udfører deres fridans i Torino.

Der var ingen overraskelser hos vinderne i isdans ved Grand Prix Final 2019/20, men de andre resultater var lidt mere uventede.

De fire gange verdensmestre Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron var storfavoritter til guldet, men franskmændene viste svaghed i rytmedansen, hvor hun havde step-out på nogle twizzles under midline trinsekvensen. Duoen var dog deres fejlfrie selv i fridansen, som de udført til nær perfektion. De kunne dermed tage karrierens anden GPF-titel.

Madison Chock og Evan Bates leverede en solid rytmedans, og da alle i feltet fik lavere levels, kunne det amerikanske par tage en solid foreløbig 3. plads. Som hidtil denne sæson var deres fridans et hit og veludført med gode levels, og de kunne lidt uventet tage deres i alt tredje GPF-sølvmedalje.

Træningsmakkerne Madison Hubbell og Zachary Donohue havde en rytmedans med god power, og de kunne derfor tage en foreløbig 2. plads. Parret havde lavet nogle ændringer til deres fridans, men de førte kun til delvise forbedringer. Derfor måtte de forsvarende mestre falde til bronze.

Både russiske Alexander Stepanova og Ivan Bakin og canadiske Piper Gilles og Paul Poirier kæmpede med lave levels i rytmedansen, men deres fridanse var skarpe. De tog par endte på en henholdsvis 4. og 5. plads.

De regerende GPF-sølvvindere Victoria Sinitsina og Nikita Katsalapov havde lave levels i rytmedansen og tog derfor en foreløbig 4. plads. Deres fridans var umiddelbart solid, men lave levels og et bedømt fald på deres koreografiske slide element kostede dyrt; de faldt til en skuffende sidsteplads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsRDFD
1Gabriella PAPADAKIS / Guillaume CIZERON
FRA
219.8511
2Madison CHOCK / Evan BATES
USA
210.6832
3Madison HUBBELL / Zachary DONOHUE
USA
207.9323
4Alexandra STEPANOVA / Ivan BUKIN
RUS
204.8855
5Piper GILLES / Paul POIRIER
CAN
203.5064
6Victoria SINITSINA / Nikita KATSALAPOV
RUS
203.3946

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: