tirsdag den 10. december 2019

Panfilova/Rylov tager snæver sejr i parløb ved JGPF 2019

Mukhametzianova/Kolesov (sølv), Panfilova/Rylov (guld) og Akhanteva/Kolesov (bronze).

Parløbernes konkurrence ved Junior Grand Prix Final 2019/20 var en blandet fornøjelse, og det betød at vi fik en særdeles tæt kamp om guld og bronze.

De regerende JGPF-bronzevindere Apollinariia Panfilova og Dmitry Rylov var store favoritter til guld og de fik da også en god start, da de kunne tage en fin føring efter et rent kort program. Duoen havde lavere sværhed i deres friløb, da de endnu ikke har side-om-side triple spring, og derudover faldt hun på kast triple loop. Kvaliteten på deres andre elementer samt gode komponenter gjorde dog, at de akkurat kunne holde fast på guldet.

Det relativt nye par Diana Mukhametzianova og Ilya Mironov tog en foreløbig 3. plads efter et rent kort program, men det var i friløbet duoen brillerede med høj teknisk sværhed: de landede både side-om-side triple lutz og triple flip samt begge triple kast rent. Med en sejr i friløbssegmentet kunne parret rykke og til sølv.

Kseniia Akhanteva og Valerii Kolesov - som tog en 4. plads ved JGPF forrige år - leverede et solidt kort program, men de kiksede begge side-om-side spring i friløbet. Samlet gjorde de lige nok til bronze over landsmænd Iuliia Artemeva og Mikhail Nazarychev, som havde et usikkert løft i det korte program, og en usikker landing på kast triple loop i friløbet forhindrede i at rykke op på podiet.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Apollinariia PANFILOVA / Dmitry RYLOV
RUS
185.2312
2Diana MUKHAMETZIANOVA / Ilya MIRONOV
RUS
184.3731
3Kseniia AKHANTEVA / Valerii KOLESOV
RUS
179.6824
4Iuliia ARTEMEVA / Mikhail NAZARYCHEV
RUS
178.5653
5Alina PEPELEVA / Roman PLESHKOV
RUS
172.5345
6Annika HOCKE / Robert KUNKEL
GER
159.2266

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: