onsdag den 14. november 2018

Rostelecom Cup 2018 forudsigelser - Parløb

Tarasova/Morozov udfører deres korte program ved Skate America 2018.

Vi har de klare guldfavoritter hos parløberne ved Rostelecom Cup 2018, men sølv og bronze er vidt åbent, idet flere par har potentialet til at ende på podiet afhængig af dagsformen.

De regerende EM-sølvvindere Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov er de klare favoritter til guldet på hjemmebane. Parret har flotte eksplosive elementer, og selvom de endnu ikke har været helt fejlfrie i deres konkurrencer denne sæson, så har de vundet begge med en stor margin - de burde gøre samme her.

Rusland sender også to andre unge par, som har udnyttet det åbne felt denne sæson. Juniorverdensmestrene Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin havde skuffende fremførelser i Challenger Serien, men de forbedrede sig ved GP Helsinki og tog bronze. Parret mangler noget polish, men de har til gengæld svære elementer i deres repertoire.

Alisa Efimova og Alexander Korovin har været en større overraskelse. Parret vandt første uventet Nebelhorn Trophy, men de bakkede den titel op med sølv ved Skate America. Duoen mangler også stadig arbejde på programkomponenterne, men deres tekniske elementer kan ligeledes gøre op for det.

Italienske Nicole Della Monica og Matteo Guarise er veteranerne i feltet. Denne sæson har de snuppet bronze ved Lombardia Trophy og sølv ved GP Helsinki, men begge steder havde de en del tekniske fejl. De har en vis buffer på programkomponenterne, men i dette felt skal de minimere fejlene, hvis de vil på podiet igen.

Amerikanske Ashley Cain og Timothy LeDuc har haft en god sæson med to Challenger sejre og bronze ved Skate America; konkurrencen var dog ikke så dyb der. De har en fin pålidelighed, men skal arbejde på at øge GOE'erne på deres parelementer.

Mine forudsigelser
1. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
2. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
3. Daria Pavliuchenko / Denis Khodykin RUS
4. Alisa Efimova / Alexander Korovin RUS
5. Ashley Cain / Timothy LeDuc USA
6. Miriam Ziegler / Severin Kiefer AUT
7. Ekaterina Alexandrovskaya / Harley Windsor AUS
8. Deanna Stellato / Nathan Bartholomay USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: