onsdag den 14. november 2018

Rostelecom Cup 2018 forudsigelser - Herrer

Hanyu efter sit korte program ved GP Helsinki, som han vandt.

Vi har nok de klare favoritter til podiet hos herrerne ved Rostelecom Cup 2018, men alt kan ske, når herrerne forsøger de svære spring.

Storfavorit er selvfølge den to gange olympiske mester Yuzuru Hanyu, som for nylig vandt GP Helsinki med to overbevisende løb. Både kvaliteten af hans svære spring og hans flotte præsentation giver ham det største scoringspotentiale i feltet, og dermed holder han skæbnen i egne hænder. I dette felt burde selv en mindre nedsmeltning placere ham højt nok til en finaleplads.

Den eneste herre med sværheden til at true Hanyu er hjemmebanefavorit Mikhail Kolyada. Den regerende VM-bronzevinder havde dog en skuffende konkurrence ved GP Helsinki, hvor dyre pop og fald medførte en 4. plads. Dermed skal han helst vinde for at kunne komme til Finalen. Med sine sædvanlige løb er han dog favorit til sølv.

Canadas nye topherre Keegan Messing har haft en flot sæson med en sejr ved Nebelhorn Trophy og senest sølv ved Skate Canada. Selvom han "kun" har én quad i sit repertoire, scorer han høje GOE'er på sine eksplosive spring og hurtige piruetter. Hvis han holder niveauet, burde en medalje og måske en finaleplads være mulig.

Resten af feltet er lidt længere bagud, men de har scoret i nærheden af hinanden i løbet af sæsonen, så deres placeringer er langt fra fastsat. Hold blandt andet øje med Kazuki Tomono, som tog en flot 5. plads ved VM 2018. Han havde dog problemer ved Skate Canada, hvor han endte på en 9. plads.

Både Morisi KvitelashviliAlexander Majorov og Andrei Lazukin tog medaljer i deres Challenger konkurrence, men underperformede ved deres første GP. Alle tre løbere har dog sværheden til at placere i den øvre halvdel.

Mine forudsigelser
1. Yuzuru Hanyu JPN
2. Mikhail Kolyada RUS
3. Keegan Messing CAN
4. Kazuki Tomono JPN
5. Morisi Kvitelashvili GEO
6. Alexander Majorov SWE
7. Artur Dmitriev RUS
8. Andrei Lazukin RUS
9. Julian Zhi Jie Yee MAS
10. Alexei Krasnozhon USA
11. Brendan Kerry AUS
12. Paul Fentz GER

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: