onsdag den 14. november 2018

Rostelecom Cup 2018 forudsigelser - Isdans

Stepanova/Bukin udfører deres korte dans ved GP Helsinki 2018.

Vi har de klare guldfavoritter hos isdanserne ved Rostelecom Cup 2018, men vi kan få en tæt kamp om sølvet.

De regerende EM-bronzevindere Alexandra Stepanova og Ivan Bukin er de klare favoritter på hjemmebane. Duoen har denne sæson vundet både Finlandia Trophy og GP Helsinki med gode fremførelser og flotte scores, og det pålidelig par burde kunne snuppe guld her med deres sædvanlige løb.

Amerikanske Christina Carreira og Anthony Ponomarenko har vundet to Challenger medaljer denne sæson, men ved GP Helsinki måtte de nøjes med en 5. plads grundet twizzles problemer i fridansen. Hvis de undgår fejl, kan de regerende Junior VM-sølvvindere uden tvivl tage sølv.

Sara Hurtado og Kirill Khaliavin har også en god chance for sølv, da de placerede højere ved GP Helsinki med deres 4. plads. Den spanske duo er normalt pålidelige, men de kan også lave en fejl her og der, så i sidste ende vil podiet afhænge af dagsformen.

De andre par er en del mere ukendte og længere bagud. Rusland sender også Sofia Evdokima og Egor Bazin, som for nylig vandt Minsk Arena-Ice Star, og det nye par Annabelle Morozov og Andrei Bagin, som tog en 8. plads ved de forrige nationale mesterskaber.

Hold også øje med polske Natalia Kaliszek og Maksym Spodyriev. De havde en skuffende sæsonstart med en 8. plads ved Nebelhorn Trophy, men de udviste store forbedringer ved Skate America, hvor de tog en 6. plads.

Mine forudsigelser
1. Alexandra Stepanova / Ivan Bukin RUS
2. Sara Hurtado / Kirill Khaliavin ESP
3. Christina Carreira / Anthony Ponomarenko USA
4. Sofia Evdokimova / Egor Bazin RUS
5. Natalia Kaliszek / Maksym Spodyriev POL
6. Anna Yanovskaya / Adam Lukacs HUN
7. Annabelle Morozov / Andrei Bagin RUS
8. Misato Komatsubara / Tim Koleto JPN
9. Allison Reed / Saulius Ambrulevicius LTU

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: