torsdag den 7. december 2017

Trusova sætter rekord mod føring ved JGPF 2017

Alexandra Trusova udfører sit korte program til "Big Spender" og "Jumpin' Jack".

Vi havde et yderst stærkt felt hos damerne ved Junior Grand Prix Final 2017, hvor alle seks damer kunne løbe rene programmer med høj sværhedsgrad.

Første-seedede Alexandra Trusova havde et superbt program, hvor hun kunne udføre triple flip-triple loop, triple lutz og double axel i anden halvdel. Derudover var både piruetter og trin lutter level 4. Hendes score på 73.25 point er en ny juniorrekord og giver hende føringen.

Alena Kostornaia udførte et elegant løb af høj kvalitet, inklusiv alle spring i anden halvdel med bl.a. triple flip-triple tåloop og triple lutz. Et nyt personligt bedste på 71.65 point var en rekord indtil træningsmakker Trusova slog den. Kostornaia er nu på en foreløbig 2. plads.

Top 3 rundes af med endnu en Tutberidze-elev, Anastasia Tarakanova. Hun lagde ud med en fin triple flip-triple tåloop og havde triple lutz og double axel i anden halvdel. Et nyt personligt bedste på 67.90 point giver hende en 3. plads.

Den eneste ikke-russer i feltet, japanske Rika Kihara, lagde ud med en nem double axel og havde triple flip-triple tåloop og triple lutz i anden halvdel, omend hun måtte kæmpe en lille smule på lutzen. Hun er i medaljerækkevidde med en 4. plads med et nyt personligt bedste på 66.82 point.

Stilling efter kort program
PLNameNationPoints
1.Alexandra TRUSOVA RUS73.25
2.Alena KOSTORNAIA RUS71.65
3.Anastasia TARAKANOVA RUS67.90
4.Rika KIHIRA JPN66.82
5.Daria PANENKOVA RUS65.65
6.Sofia SAMODUROVA RUS65.01

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: