torsdag den 7. december 2017

Savchenko/Massot vinder kort program ved GPF 2017

Savchenko/Massot udfører deres korte program "The Man".

Seniorkonkurrencen ved Grand Prix Final 2017 begyndte med parløbernes korte program, og her fik vi nogle overraskende småfejl her og der, og det betyder at vi kan få en særdeles tæt kamp om guld.

Tyske Aljona Savchenko og Bruno Massot er vendt tilbage til forrige sæsons korte program, og det ser ud til at være en god idé, da de løb fejlfrit med triple twist, side-om-side triple salchow og kast triple lutz. Parret opnåede et sæsons bedste på 79.43 point, hvilket giver dem føringen.

Forsvarende mestre Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov lagde ud med en flot triple twist, men hun måtte kæmpe en smule for side-om-side triple tåloop. Deres kast triple loop var dog fin, og alle elementer var lutter level 4. Russerne er på en tæt 2. plads med 78.83 point.

Verdensmestrene Wenjing Sui og Cong Han havde en dårlig start, da han havde et overraskende fald på side-om-side triple tåloop. De kom dog igen og leverede resten af elementer til høj kvalitet inklusiv triple twist og kast triple flip. Forhåndsfavoritterne er nede på en 3. plads med 75.82 point.

Efter triple twist havde Ksenia Stolbova og Fedor Klimov et freak fald fra hende, men ellers var deres elementer rene. Meagan Duhamel og Eric Radford havde et par småfejl, da han havde to fødder på side-om-side triple lutz og hun step-out på kast triple lutz. Hos Xiaoyu Yu og Hao Zhang havde hun fald på side-om-side triple tåloop, men deres andre elementer var solide. De tre par er på en 4. til 6. plads.

Stilling efter kort program
PLNameNationPoints
1.Aljona SAVCHENKO
Bruno MASSOT
 GER79.43
2.Evgenia TARASOVA
Vladimir MOROZOV
 RUS78.83
3.Wenjing SUI
Cong HAN
 CHN75.82
4.Ksenia STOLBOVA
Fedor KLIMOV
 RUS73.15
5.Meagan DUHAMEL
Eric RADFORD
 CAN72.18
6.Xiaoyu YU
Hao ZHANG
 CHN70.15

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: