tirsdag den 13. december 2016

Virtue/Moir fuldender samling med GPF-titel

Virtue/Moir udfører deres fridans ved Grand Prix Final i Marseille.

Alle topdanserne stødte sammen ved Grand Prix Final 2016, og det førte til nogle særdeles stærke fremførelser.

Canadiske Tessa Virtue og Scott Moir havde en vidunderlig kort dans, hvor de lagde ud med trin uden hold, som modtog +3 GOE af alle dommerne. De partielle trin modtog level 3, mens ellers var alle elementerne level 4, og det betød en ny rekord score med 80.50 point. Duoen var ligeledes overbevisende i fridansen, hvor de fik level 4 på alle elementer undtagen trinnene, som var level 3. Et nyt personligt bedste på 116.72 point betød, at de i deres sjette forsøg kunne snuppe GPF-sejren.

Træningsmakkerne Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron havde en lille smule usikker kort dans; han havde nogle små snublen, og deres partielle trinsekvens var kun level 2. Med en score på 77.86 point sad de derfor på en foreløbig tredjeplads. Franskmændende kom dog stærkt igen med en bevægende fridans, og med dagens andenhøjeste score på 114.95 point kunne de rykke op på sølv.

Maia Shibutani og Alex Shibutani udviste gode forbedringer i deres korte dans mht. præcision og levels, og de opnåede derfor et nyt personligt bedste på 77.97 point, som gav dem en foreløbig andenplads. Amerikanerne leverede en flot fridans, men deres score på 111.63 point rykkede dem stadig ned på bronze - deres første GPF-medalje i karrieren.

Russiske Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev havde en solid kort dans, men i fridansen havde de småproblemer med deres rotationsløft. For tredje gang tog de en 4. plads ved Grand Prix Finalen. Madison Hubbell og Zachary Donohue leverede også en forbedret kort dans, men de havde nogle usynkrone twizzles i fridansen. De endte på en samlet 5. plads.

De to gange regerende GPF-sølvvindere Madison Chock og Evan Bates havde en lidt skuffende kort dans, da hun havde et uventet fald (dog ikke på et element). Deres fridans var langt bedre, men i dette dybe felt forblev de på en tæt 6. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSDFD
1Tessa VIRTUE / Scott MOIR
CAN
197.2211
2Gabriella PAPADAKIS / Guillaume CIZERON
FRA
192.8132
3Maia SHIBUTANI / Alex SHIBUTANI
USA
189.6023
4Ekaterina BOBROVA / Dmitri SOLOVIEV
RUS
181.9545
5Madison HUBBELL / Zachary DONOHUE
USA
179.5956
6Madison CHOCK / Evan BATES
USA
179.3264

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: