tirsdag den 3. marts 2015

Junior VM 2015 forudsigelser - Isdans

Yanovskaya/Mozgov, Bent/Mackeen, Popova/Vlasenko og McNamara/Carpenter er blandt medaljekandidaterne hos isdanserne.

Junior isdanserne har ikke fået helt så meget opmærksomhed denne sæson, da vi ikke har en stor rivalisering ved Junior VM 2015 i vente - derimod er feltet meget åbent.

Den ene undtagelse er dog de regerende sølvvindere Anna Yanovskaya og Sergey Mozgov, som er de overvældende favoritter til at snuppe guldet. Parret er ubesejrede denne sæson, hvor de bl.a. tog guld ved JGPF med en stor margin. Med deres skarpe teknik og sofistikerede koreografi burde en sejr være deres, hvis de løber til deres sædvanlige standard.

Resten af podiet er dog meget åbent. Betina Popova og Yuri Vlasenko tog en 7. plads forrige år, og denne sæson har de haft fine resultater deriblandt bronze ved JGPF. Parret har masser af karisma og god fart over isen, men de kan til tider være sløsede med teknikken.

Canadiske Mackenzie Bent og Garrett Mackeen endte på en kun 12. plads forrige år, men denne sæson har de været en smule mere stabile; de kvalificerede sig til JGPF, hvor det blev en 4. plads, som dog stadig skuffede dem.

Landsmænd Madeline Edwards og Zhao Kai Pang er de regerende bronzevindere, og selvom de for første gang kvalificerede sig til JGPF, blev det kun til en 5. plads. Ligesom Bent/Mackeen får duoen brug for at undgå store fejl og selvfølgelig ramme de høje levels.

De amerikanske juniormestre Lorraine McNamara og Quinn Carpenter havde en lidt langsom start på sæsonen og kvalificerede sig ikke til JGPF (dels pga. hårdere konkurrence i deres JGP), men parret så mere tilpas ud ved US Nationals. Med lignende løb har de chance for at forbedre deres 4. plads fra forrige år.

Rachel Parsons og Michael Parsons kvalificerede sig heller ikke til JGPF grundet hård konkurrence, men deres scoringspotentiale gør dem også til medaljekandidater.

Mine forudsigelser
1. Anna Yanovskaya / Sergey Mozgov RUS
2. Betina Popova / Yuri Vlasenko RUS
3. Lorraine McNamara / Quinn Carpenter USA
4. Mackenzie Bent / Garrett Mackeen CAN
5. Madeline Edwards / Zhao Kai Pang CAN
6. Rachel Parsons / Michael Parsons USA
7. Sofia Evdokimova / Egor Bazin RUS
8. Alexandra Nazarova / Maxim Nikitin UKR
9. Elliana Pogrebinsky / Alex Benoit USA
10. Natalia Kaliszek / Maksim Spodirev POL

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: