mandag den 2. marts 2015

Junior VM 2015 forudsigelser - Parløb

Yu/Jin, Seguin/Bilodeau og Fedorova/Miroshkin er medaljefavoritterne i parløb.


Feltet er ikke helt så dybt hos parløberne ved Junior VM 2015 i kunstskøjteløb, men vi har dog en potentiel tæt kamp om guldet.

De regerende juniorverdensmestre Xiaoyu Yu og Yang Jin har haft en stærk senior sæson med GP-sølv og bronze samt en 5. plads ved GPF. Det kinesiske par har både stærke singles- og parelementer og med en forbedret præsentation har de en god chance for at forsvare deres titel. Duoen er dog nødt til at debutere en juniorversion af deres programmer, hvilket kan gå imod deres stabilitet.

De andre guldfavoritter må være Julianne Seguin og Charlie Bilodeau, som er ubesejrede denne sæson på junior niveau deriblandt en overbevisende sejr ved JGPF. Canadierne er også et velafrundet par med god stabilitet, så guldet vil nok blive afgjort på dagsformen.

Lina Fedorova og Maxim Miroshkin er nok Ruslands bedste medaljehåb hos parrene, da de russiske juniormestre Vigalova/Zakroev har trukket sig. Fedorova/Miroshkin er nærmest lutter sølv denne sæson inklusiv ved JGPF, men det bliver svært for dem at tage højere end bronze her, da de plejer at have problemer med side-om-side springene.

Top 5 vil nok blive rundet af med to andre russiske par, Anastasia Gubanova og Alexei Sintsov samt Daria Beklemisheva og Maxim Bobrov. De to nye par har begge én JGP-medalje på resuméet, men mangler begge stadig en del finpudsing for at være medaljetrusler.

USA sender Chelsea Liu og Brian Johnson, som kvalificerede sig til JGPF. Parret blev dog kun nr. 2 ved de nationale juniormesterskaber efter Fields/Stevens.

Mine forudsigelser
1. Xiaoyu Yu / Yang Jin CHN
2. Julianne Seguin / Charlie Bilodeau CAN
3. Lina Fedorova / Maxim Miroshkin RUS
4. Anastasia Gubanova / Alexei Sintsov RUS
5. Daria Beklemisheva / Maxim Bobrov RUS
6. Chelsea Liu / Brian Johnson USA
7. Ami Koga / Francis Boudreau Audet JPN
8. Renata Oganseian / Mark Bardei UKR
9. Mary Orr / Phelan Simpson CAN
10. Caitlin Fields / Ernie Utah Stevens USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: