lørdag den 13. december 2014

Duhamel/Radford tager overbevisende GPF-sejr

Duhamel/Radford udfører en spiral i deres lange program (foto: AP)

Parløbernes konkurrence ved Grand Prix Final 2014/15 sluttede med de lange programmer, og det var samlet set en meget stærk konkurrence.

Førerne Meagan Duhamel og Eric Radford leverede en imponerende teknisk bedrift! De lagde ud med triple twist, men hun havde hånd på side-om-side triple lutz. Det var dog den eneste fejl og de kom godt igen med en ren kast quad salchow, triple tåloop-double tåloop-double tåloop og kast triple lutz samt level 4 elementer. Et nyt personligt bedste på hele 146.22 point betød, at de behageligt kunne tage guld.

Ksenia Stolbova og Fedor Klimov havde også kun én fejl, da hun singlede en double efter en triple tåloop kombination. Highlights tæller triple twist, kast triple flip, double axeler og en afsluttende kast triple salchow. Russerne modtog dagens bedste programkomponenter, men deres lavere sværhedsgrad gjorde nok en sejr umulig. Deres score på 141.39 point sikrede dem sikkert sølv.

En fin quad twist blev udført fra Wenjing Sui og Cong Han, men de mistede mange point, da hun singlede springene i deres planlagte triple tåloop kombination. Resten af programmet var dog fint med side-om-side triple salchows og kast triple flip og triple salchow. Deres score på 127.65 point var nok til at holde dem på bronze.

Landsmænd Cheng Peng og Hao Zhang udførte også en stor quad twist, men hun singlede en double axel. De løb resten af programmet uden problemer med highlights som triple tåloop-double tåloop og kast triple loop og triple salchow. Et nyt personligt bedste på 129.33 point trak dem op på en 4. plads

Xiaoyu Yu og Yang havde også et stærkt program med highlights som triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple loop. Den eneste fejl var hånd på kast triple flip. I dette dybe felt betød et nyt personligt bedste på 125.08 point stadig et fald til en samlet 5. plads.

De havde brugt for et godt comeback, men det blot til et solidt løb for Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov. Begge side-om-side spring var rene, og de fik landet kast quad salchow med hånd på, men nogle usikre finishes på twist, piruetter og dødsspiral trak dem ned. Trods dagens fjerdebedste score på 128.57 point forblev de på en skuffende 6. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
220.7211
2Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
213.7222
3Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
194.3135
4Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
191.7953
5Xiaoyu YU / Yang JIN

CHN
187.7946
6Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
184.5464

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: