onsdag den 23. januar 2013

U.S. Nationals 2013 forudsigelser - Parløb

Castelli/Shnapir ved NHK Trophy 2012. (Foto: Getty Images)

Med de regerende mestre Caydee Denney og John Coughlin ude med skade (de håber på medical bye til VM), er ingen par fra top 3 forrige år med i konkurrencen. Feltet er derfor vidt åben.

Favoritter er nok Marissa Castelli og Simon Shnapir, som endte på en 5. plads forrige år - deres hidtil bedste. Parret har denne sæson taget bronze ved NHK Trophy og guld ved Ice Challenge. Parret vil ikke forsøge deres kast triple axel og kast quad salchow, men derimod fokusere på programkomponenterne, som allerede har forbedret sig meget siden forrige sæson.

Det nye par Alexa Scimeca og Chris Knierim har imponeret deres første sæson sammen ved at vinde Cup of Nice og tage en 4. plads ved NHK Trophy. Parret har allerede stærke kast og side-om-side spring, og i det omskiftelig felt har de en god chance for medalje i deres debut.

Gretchen Donlan og Andrew Speroff tog en 4. plads forrige år (pewter). Parret har kvaliteterne til at kunne score højt, men manglende stabilitet fra hende på side-om-side springene plejer normalt at trække dem ned.

Det nye par Lindsay Davis og Mark Ladwig samt Tiffany Vise og Don Baldwin har begge deltaget i GP'erne, men det blev kun til placeringer i den lave ende.

De regerende nationale juniormestre Haven Denney og Brandon Frazier, som tog en 4.- og 7. plads ved JGP'erne, gør deres nationale seniordebut.

Mine forudsigelser
1. Marissa Castelli / Simon Shnapir
2. Alexa Scimeca / Christopher Knierim
3. Gretchen Donlan / Andrew Speroff
4. Lindsay Davis / Mark Ladwig

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: