fredag den 7. december 2012

Volosozhar/Trankov tager forventet føring efter kort program

Volosozhar/Trankov udfører deres triple twist i det korte program. (Foto: Reuters)

Dag 2 af Grand Prix Finalen 2012 sluttede med parløbernes korte programmer.

Favoritter Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov leverede et særdeles stærkt og rent program med highlights som level 4 triple twist, side-om-side triple salchow og kast triple loop. Stærke programkomponenter betød, at de vandt det korte program med en score på 73.46 point.

Landsmænd Vera Bazarova og Yuri Larionov fik udført nogle rene, men usynkrone side-om-side triple tåloops. Resten af elementerne - deriblandt triple twist, kast triple loop og løft - var af meget god kvalitet, og parret kunne tage en 2. plads med et nyt personligt bedste på 70.14 point.

Qing Pang og Jian Tong havde problemer med side-om-side springet, da han doublede tåloopen. Resten af deres elementer var rene, og kineserne sidder nu på en 3. plads med 64.74 point.

Kun 0.54 point bagud har vi Meagan Duhamel og Eric Radford. Han havde hånd på side-om-side triple lutz, men parret fik leveret en solid kast triple lutz.

Landsmænd Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch havde også problemer med side-om-side springet, da han havde begge hænder på triple tåloop. De fik udført resten af elementerne rent og er stadig i medaljerækkevidde med en 5. plads.

Noget skuffende var Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov, der nu sidder på en 6. plads. Begge havde problemer side-om-side triple tåloop, og hun faldt på kast triple loop.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Tatiana VOLOSOZHAR / Maxim TRANKOV

RUS
73.461
2Vera BAZAROVA / Yuri LARIONOV

RUS
70.142
3Qing PANG / Jian TONG

CHN
64.743
4Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
64.204
5Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
60.955
6Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
58.026

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: