fredag den 7. december 2012

Takahashi glimrer i kort program sejr ved GPF

Daisuke Takahashi udfører sit korte program. (Foto: Reuters)

De næste på isen ved Grand Prix Finalen 2012 var herrerne, som skulle levere deres korte programmer. Generelt udførte herrerne solide programmer, omend de fleste lavede dumme fejl.

Japanske Daisuke Takahashi var den eneste, som løb et rent kort program. Han landede quad tåloop, triple lutz-triple tåloop og triple axel, og hans karismatiske fremførelse blev vel modtaget af publikum. Et sæsons bedste på 92.29 point giver ham føringen efter det korte program.

Den regerende mester Patrick Chan lagde godt ud med en quad tåloop og triple axel, men han doublede lutzen i kombination med triple tåloop, som han havde step-out på. Stærk præsentation betød, at hans score på 89.27 point var et sæsons bedste, og han sidder på nu en 2. plads.

Yuzuru Hanyu holdt fast på landingen af sin quad tåloop og landede en solid triple axel, men han faldt på triple lutz-triple tåloop, hvor tåloopen blev kendt underroteret. Med level 4 piruetter og trin kunne han score 87.17 point og tage en 3. plads.

Under et point bagud på en 4. plads sidder landsmand Takahiko Kozuka. Han landede en ren quad tåloop og triple lutz-triple tåloop, men han faldt på sin triple axel.

Spanske Javier Fernadez faldt på sin quad tåloop og havde en usikker siddepiruette. Disse fejl betyder en 5. plads for den regerende bronzevinder.

På en fjern 6. plads sidder Tatsuki Machida, som faldt på sin triple axel og landede en usikker triple flip-double tåloop kombination.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Daisuke TAKAHASHI

JPN
92.291
2Patrick CHAN

CAN
89.272
3Yuzuru HANYU

JPN
87.173
4Takahiko KOZUKA

JPN
86.394
5Javier FERNANDEZ

ESP
80.195
6Tatsuki MACHIDA

JPN
70.586

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: