fredag den 7. december 2012

Fedorova/Miroshkin vinder parløbernes korte program ved JGPF

Det var en god dag for Rusland ved Junior Grand Prix Finalen 2012, da de kunne slutte dagen med deres tredje sejr i det korte program. Se alle parløbernes korte programmer her.

Lina Fedorova og Maxim Miroshkin fik leveret et sødt og energisk program. De lagde ud med en enorm level 4 double twist, og derefter fulgte highlights som kast triple salchow og side-om-side double axeler. Hun røg dog tidligt ud af side-om-side piruetterne. Et nyt personligt bedste på 54.37 point giver dem en 1. plads.

De næste 4 par er adskilt af bare under 2 point. Margaret Purdy og Michael Marinaro fik også landet double twist og kast triple salchow, men hun havde step-out på side-om-side double axel. Canadierne er på en 2. plads med et nyt personligt bedste på 51.83 point.

De to russiske par Vasilisa Davankova og Andrei Deputat samt Maria Vigalova og Egor Zakroev fik udført to nogenlunde rene programmer. De er nu på en hhv. 3.- og 4. plads med personligt nye bedste scores.

Kinesiske Xiaoyu Yu og Yang Jin lavede heller ingen øjensynlige fejl, men svagere præsentation og dermed lavere programkomponenter holdte dem på en stadig tæt 5. plads.

På en sidsteplads har vi Brittany Jones og Ian Beharry. Hun faldt på side-om-side double axel, der blev nedgraderet.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Lina FEDOROVA / Maxim MIROSHKIN

RUS
54.371
2Margaret PURDY / Michael MARINARO

CAN
51.832
3Vasilisa DAVANKOVA / Andrei DEPUTAT

RUS
51.343
4Maria VIGALOVA / Egor ZAKROEV

RUS
50.764
5Xiaoyu YU / Yang JIN

CHN
50.345
6Brittany JONES / Ian BEHARRY

CAN
48.116

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: