lørdag den 8. december 2012

Rusland dominerer parløbernes konkurence ved JGPF


Konkurrencen ved Junior Grand Prix Finalen 2012 sluttede i dag med parløbernes lange programmer. Det blev til en magtdemonstration af Rusland, som endte med at snuppe alle medaljerne. Se alle programmer på ISU's Youtube kanal.

Førerne Lina Fedorova og Maxim Miroshkin leverede et solidt program med highlights som en høj triple twist, kast triple loop og løft. Den eneste fejl var to fødder på kast triple salchow. Et nyt personligt bedste på 106.74 point sikrede dem guldet. 

De regerende Junior VM bronzevindere Vasilia Davankova og Andrei Deputat havde deres stærkeste fremførelse i lang tid. Deres rene program havde highlights som side-om-side triple tåloop-double tåloop, triple twist og kast triple loop og flip. Et nyt personligt bedste på 104.62 point rykkede dem op til sølv.

Det tredje russiske par Maria Vigalova og Egor Zakroev løb også et nogenlunde rent program med triple twist, kast triple loop og flip samt stærke løft. Et nyt personligt bedste på 102.80 point trak dem op på bronze.

Margaret Purdy og Michael Marinaro skuffede, da hun faldt på begge side-om-side spring. Dagens femtehøjeste score betød, at de faldt til en samlet 4. plads.

Xiaoyu Yu og Yang Jin havde små usikkerheder på side-om-side springene og det andet løft, men resten af elementerne var solide. Et sæsons bedste var dog ikke nok til at rykke dem op fra en 5. plads.

Også Brittany Jones og Ian Beharry forblev på en 6. plads. Parret havde et lille sammenstød på triple twist, men de leverede ellers resten af programmet uden større fejl.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Lina FEDOROVA / Maxim MIROSHKIN

RUS
161.1111
2Vasilisa DAVANKOVA / Andrei DEPUTAT

RUS
155.9632
3Maria VIGALOVA / Egor ZAKROEV

RUS
153.5643
4Margaret PURDY / Michael MARINARO

CAN
149.9425
5Xiaoyu YU / Yang JIN

CHN
149.2054
6Brittany JONES / Ian BEHARRY

CAN
145.8966

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: