onsdag den 5. december 2012

JGPF 2012 forudsigelser - Junior Parløb

Purdy/Marinaro er vandt begge deres JGP'er denne sæson.

Parløbernes felt ved Junior Grand Prix Finalen 2012 virker en del sværere at forudsige, da så mange forskellige faktorer gør en forskel.

Alligevel må småfavoritter være canadiske Margaret Purdy og Michael Marinaro, der som de eneste i feltet har vundet begge deres JGP'er. Parret er langsomt steget graderne; forrige sæson blev det til en 5. plads ved Junior VM, og nu i deres fjerde JGP sæson har de endelig kvalificeret sig til Finalen. Parret er tekniske og præsentationsmæssigt solide, men marginen mellem dem og de andre par er ikke stor.

Russiske Lina Fedorova og Maxim Miroshkin gør også deres JGPF debut efter at have taget sølv og guld ved deres JGP'er. Parret har stærke parelementer, som placerer dem højt i det korte program, men hendes svage side-om-side spring af lettere sværhedsgrad trækker dem normalt ned i det lange.

Det nye par Brittany Jones og Ian Beharry har taget guld og bronze denne sæson. Parret er stærkere i de individuelle elementer, men de kan til tider godt kikse parelementer. Et par måneders træning kan dog have gjort en stor forskel.

Det andet russiske par i feltet er Maria Vigalova og Egor Zakroev, som har taget JGP bronze og sølv i deres debutsæson. Parret har stærke parelementer som level 4 triple twist og kast triple lutz, men deres side-om-side spring er af lavere sværhedsgrad. De får brug for at lande disse, da deres programkomponenter er lavere end resten af feltets.

De regerende Junior VM bronzevindere Vasilisa Davankova og Andrei Deputat har skuffet en smule med "kun" JGP sølv og bronze denne sæson. Hun er vokset en del i off-sæsonen, så deres elementer virker mere besværede end tidligere. Senest blev det til en 4. plads ved Cup of Nice efter 3 fald i det lange program.

De regerende Junior VM sølvvindere Xiaoyu Yu og Yang Jin gør deres tredje JGPF optræden - de fik en 5. plads forrige år. Denne sæson har også været lidt skuffende med en 4. plads og sølv ved JGP'erne. Parret kæmper stadig med at tilføre udtryk til deres programmer, og side-om-side springene har også drillet.

Mine forudsigelser
1. Margaret Purdy / Michael Marinaro CAN
2. Brittany Jones / Ian Beharry CAN
3. Lina Fedorova / Maxim Miroshkin RUS
4. Xiaoyu Yu / Yang Jin CHN
5. Maria Vigalova / Egor Zakroev RUS
6. Vasilisa Davankova / Andrei Deputat RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: