tirsdag den 4. december 2012

JGPF 2012 forudsigelser - Junior Damer

Elena Radionova udfører sit lange program ved JGP Austria 2012.

I modsætning til herrerne er damernes felt fyldt med mere ukendte ansigter, da alle 6 gør deres første optræden ved Junior Grand Prix Finalen.

Rusland har taget guld i damernes disciplin de to foregående år, og det ser ud til at de fortsætter. 13-årige Elena Radionova har domineret begge sine JGP'er, som hun vandt med enorme scores, og derudover er hun den eneste dame i feltet, som har vundet begge sine konkurrencer. Med pålidelige triple spring - deriblandt en triple lutz-triple tåloop i begge programmer - er hun favorit til at tage titlen.

Resten af feltet står mere lige. Amerikanske Angela Wang har taget bronze og guld ved sine JGP'er. Hun har også en triple lutz-triple tåloop planlagt i begge programmer, men fejl i det korte programmer kan til tider godt koste hende en højere placering.

Russiske Anna Pogorilaya har overrasket med at tage JGP bronze og guld, da hun bare forrige sæson endte på en kun 13. plads ved de russiske juniormesterskaber. Hende triple-triple kombination er "kun" tåloop-tåloop, men hun forsøger stadig 7 triple spring i det fri. Hendes lavere programkomponenter har dog ikke været så høje som resten af feltet.

Satoko Miyahara har ligeledes taget JGP guld og bronze denne sæson. Hun forsøger også de svære triple kombinationer, men hendes lave spring bliver ofte kendt underroterede.

Amerikanske Hannah Miller kommer til Finalen med to JGP sølvmedaljer. Hun er den eneste i feltet, som ikke forsøger en triple-triple kombination, men god præsentation, piruetter og trin plejer at placere hende højt, når andre laver fejl.

Leah Keiser tog JGP guld og en 4. plads på sin vej mod Finalen. Hun har endnu ikke fået fuld kredit for rotation på sin triple lutz-triple tåloop kombination, hvilket har skadet hendes score, men resten af hendes elementer er stærke nok til at lande hende på podiet, hvis hun er fejlfri.

Mine forudsigelser
1. Elena Radionova RUS
2. Angela Wang USA
3. Anna Pogorilaya RUS
4. Hannah Miller USA
5. Satoko Miyahara JPN
6. Leah Keiser USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: