tirsdag den 4. december 2012

JGPF 2012 forudsigelser - Junior Isdans

Stepanova/Bukin ved forrige års JGPF, hvor de tog bronze. (Foto: Stephan Potopnyk)

Også i år dominerer Rusland Junior Grand Prix Finalen, da de i år har kvalificeret 4 par.

Favoritter er Junior VM sølvvindere Alexandra Stepanova og Ivan Bukin, som måtte "nøjes" med bronze forrige år efter et fald i den korte dans. Denne sæson virker de stærkere, da de har vundet begge deres JGP'er overbevisende; faktisk med de højeste samlede scores blandt feltet.

De regerende Junior VM bronzevindere Alexandra Aldridge og Daniel Eaton tog en 4. plads ved Finalen forrige år, men de har også en god chance for at forbedre den placering. Parret har denne sæson har haft et par problemer med levels, men de formåede stadig at vinde begge deres JGP'er med solide scores.

Deres største trussel til sølv er Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron, som også har vundet begge deres JGP'er denne sæson - med scores ikke langt fra amerikanernes.

Resten af feltet er står ret lige mht. til scores. Valeria Zenkova og Valerie Sinitsin tog sølv og guld ved deres JGP'er og har for første gang kvalificeret til Finalen.

Evgenia Kosigina og Nikolai Moroshkin tog sølv ved begge deres JGP'er, og de har en 6. plads fra Finalen tilbage i 2010.

Landsmænd Anna Yanovskaya og Sergey Mozgov er de regerende JGPF sølvvindere og har en 4. plads fra forrige Junior VM, men denne sæson blev det "kun" til to JGP sølvmedaljer, og de er dermed seedet sidst.

Mine forudsigelser
1. Alexandra Stepanova / Ivan Bukin RUS
2. Alexandra Aldridge / Daniel Eaton USA
3. Gabriella Papadakis / Guillaume Cizeron FRA
4. Anna Yanovskaya / Sergey Mozgov RUS
5. Valeria Zenkova / Valerie Sinitsin RUS
6. Evgenia Kosigina / Nikolai Moroshkin RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: