lørdag den 10. november 2012

Trods fejl snupper Volosozhar/Trankov guld

Volosozhar/Trankov udfører deres parpiruette i det korte program. (Foto: Reuters)

De næste på isen ved Rostelecom Cup 2012 var parløberne, som skulle løbe deres lange programmer. Og igen nød russerne godt af hjemmebanefordel, for dommerne var i hvert fald i det gavmilde hjørne.

Førerne Tatiana Volosozhar og Maxim Trakov lagde ud med en enorm triple twist, men derefter fik det ned af bakke. Begge kludrede deres triple salchow kombination. Hun faldt på kast triple loop og havde to fødder på kast triple salchow. Derudover faldt han på side-om-side triple tåloops. Generøse GOE og høje programkomponenter betød, at de vandt det lange program med en score på hele 132.79 point. Med sæsonens anden GP-sejr er de videre til Finalen.

Landsmænd Vera Bazarova og Yuri Larinov havde også en del problemer. Begge var usikre på deres side-om-side double axeler i sekvens, og hun havde to fødder på kast triple flip. Derudover kludrede de positionsændringen i deres ene løft. Highlights talte triple twist og kast triple loop. En score på 125.06 point sikrede dem sølv.

Caydee Denney og John Coughlin leverede et solidt program med highlights som triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple flip. Af småfejl talte hånd på kast triple loop, og hun underroterede en side-om-side double axel. Deres score på 120.19 point betød sæsonens anden GP bronzemedalje.

På en fjern 4. plads endte Paige Lawrence og Rudi Swiegers. Hun havde step-out på en double axel i sekvens og faldt også på begge kast. Anastasia Martiusheva og Alexei Rogonov fik landet side-om-side triple salchow, men derefter faldt hun på en double axel og kast triple flip. Parret forblev på deres 5. plads.

Resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Tatiana VOLOSOZHAR / Maxim TRANKOV

RUS
207.5311
2Vera BAZAROVA / Yuri LARIONOV

RUS
191.0822
3Caydee DENNEY / John COUGHLIN

USA
179.2133
4Paige LAWRENCE / Rudi SWIEGERS

CAN
154.1644
5Anastasia MARTIUSHEVA / Alexei ROGONOV

RUS
150.1555
6Tiffany VISE / Don BALDWIN

USA
143.1576
7Nicole DELLA MONICA / Matteo GUARISE

ITA
142.5367

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: