torsdag den 26. januar 2012

U.S. Nationals 2012 forudsigelser - Parløb

Evora og Ladwig skal deltage i de amerikanske mesterskaber for tiende gang. (Foto: Getty Images)

Seniorkonkurrencen ved de amerikanske nationale mesterskaber begynder med parløb. Vi får nogle nye amerikanske mestre i parløb, da de nationale mestre desværre har det for vane at splitte kort tid efter.

Veteranerne i feltet er Amanda Evora og Mark Ladwig, der har taget sølv de to foregående gange. Parret har nok de bedste løft og den bedste præsentation i feltet, men deres side-om-side spring forbliver deres nemesis. Disse er af nemmere sværhedsgrad i forhold til mange af deres konkurrenter, så parret har brug for at lande disse, hvis de ikke vil nøjes med sølv igen.

Deres største konkurrenter er nok det nye par Caydee Denney og John Coughlin, der begge har vundet den nationale titel med tidligere partner. Parret har allerede oplevet store forbedringer i den korte tid, de har løbet sammen, så guld i deres debut er vel meget mulig.

Bronze virker mere åbent. Mary Beth Marley og Rockne Brubaker, som endte på en 4. plads forrige år, så de håber nok på bronze. De startede sæsonen skævt ud med en 7. plads ved Skate America, men de kom igen og tog bronze ved Coupe de Nice.

Marissa Castelli og Simon Shnapir, som endte på en 5. plads forrige år, fik også en lidt skuffende 7. plads ved deres GP. Parret forsøger vist kast triple axel i deres program, omend de endnu ikke har landet det. Tiffany Vise og Don Baldwin har haft en lille smule bedre resultater denne sæson med 6. plads ved Skate America.

Mine forudsigelser
1. Caydee Denney / John Coughlin
2. Amanda Evora / Mark Ladwig
3. Mary Beth Marley / Rockne Brubaker
4. Tiffany Vise / Don Baldwin
5. Marissa Castelli / Simon Shnapir

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: