torsdag den 26. januar 2012

U.S. Nationals 2012 forudsigelser - Isdans

Meryl Davis og Charlie White er tre gange nationale mestre. (Foto: Getty Images)

Der er ingen tvivl om, at guld vil gå til de regerende mestre Meryl Davis og Charlie White. Parret har ikke tabt en konkurrence i snart to sæsonener, og det skyldes uden tvivl deres stabilitet på de svære tekniske elementer samt deres gode præsentation.

Sølv er også godt sikret hos træningsmakkerne Maia Shibutani og Alex Shibutani. De regerende VM bronzevindere har haft en solid med sølv og guld ved Grand Prix'erne og en 5. plads ved Finalen.

Kampen om bronze og den sidste billet bliver sværere at forudse. Det nye par Madison Chock og Evan Bates imponerede med 4.- og 5. plads, og fortsætter deres forbedring i lignende fart, virker bronze meget mulig. Madison Hubbell og Zachary har også imponeret som et nyt par. Parret vandt Nebelhorn Trophy og fik en 6. plads ved Skate America.

Hold også øje med Lynn Kraingkrairut og Logan Giulietti-Schmitt, der endte på en 5. plads forrige år. Denne sæson har tog de en 6. plads ved NHK Trophy og vandt Ice Challenge. Det meget nye par Emily Samuelson og Todd Gilles startede hårdt ud ved med en sidsteplads ved Cup of China, men med mere tid vandt parret de sektionale mesterskaber.

Mine forudsigelser
1. Meryl Davis / Charlie White
2. Maia Shibutani / Alex Shibutani
3. Madison Chock / Evan Bates
4. Madison Hubbell / Zachary Donohue
5. Lynn Kraingkrairut / Logan Giuliette-Schmitt

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: